Vagheggi Balance beauty expressz arckezelés

vagheggi

Zsíros, problémás bőrre ajánlott, bármely életkorban.

VAGHEGGI BALANCE TISZTÍTÓ KEZELÉS PROBLÉMÁS BŐRRE

A túlzott faggyútermelésnek több oka lehet. Lehetnek külső okai: szennyezett levegő, hőmérséklet, stressz, de belső okai is: ha a hormonháztartás nincs egyensúlyban. Kellemetlen tünetei a szennyezettnek tűnő fénylő bőr, megvastagodott bőrfelszín, gyakran gyulladt aknék megjelenése, irritált gyulladt bőr, kitágult pórusok. A Vagheggi Balance termékek speciálisan ezekre a problémákra nyújtanak megoldást.

Miért válassza a Vagheggi Balance kezelést?

Szabályozza a faggyútermelést, összehúzza a pórusokat, hidratál. Gyulladáscsökkentő, antiszeptikus hatása van.

Kifejezetten problémás, aknés, zsíros bőrre kifejlesztett kozmetikai termékcsalád, melynek használata egyaránt alkalmas nők és férfiak számára. A túlzott faggyútermelés ma már egyre gyakoribb jelenség, mely minden korosztályt érint. Több oka is lehet: szennyezett levegő, hőmérséklet, stressz, hormonális problémák. Kellemetlen tünetei a megvastagodott, fénylő bőrfelszín, irritált, gyulladt, aknés bőr, kitágult pórusok. A Vagheggi Balance termékeket speciálisan ezekre a problémákra fejlesztették ki.

Hatóanyagok között szerepel a népszerű avokádó gyümölcséből kinyert tiszta molekula, ami szabályozza a faggyútermelést. A fehér fűz kérgének kivonata gyulladáscsökkentő és nyugtató hatású. Az ananász és tök kivonata lebontják az elhalt hámsejteket, miközben csökkentik a gyulladást. A mikronizált ezüst por erős gyulladáscsökkentő és antibakteriális hatású.

A kezelés várható időtartama: 20 perc