Hollywood Carbon Peel

carbon peeling

Lézeres Carbon Peeling

Ragyogó és sima arcbőr

A csúcsminőségű eljárásnak köszönhetően többé már nem csak álom a friss, feszes, üde és fiatalos arcbőr. Ez a forradalmi, tudományosan kifejlesztett kezelés, – melynek célja a bőr minőségének javítása – hatékonyan tisztít, hámlaszt, miközben csökkenti a gyulladást és minimalizálja, összehúzza a pórusokat.

Előnyei:

 • Csökken a bőr faggyútermelése
 • Csökken a pórusok mérete
 • Pigmentfoltok halványodnak
 • Aknékat okozó baktériumokat a kezelés eltávolítja
 • Javul a kollagén termelés azáltal a bőr tónusosabbá, feszesebbé válik
 • A finom ráncok halványodnak
 • A bőr egészséges kisimult és kipihent lesz
 • Látványos és egyszerű orvos-esztétikai beavatkozás, bőrsérülés nélkül
 • Gyors kezelés, akár ebédidőben is elvégezhető
 • Minden korosztály számára, minden bőrtípusra, minden évszakban alkalmazható
 • Csúcsminőséget nyújtó Tribeam készülékünk a legmodernebb és leghatékonyabb technológiát nyújtja
 • A konzultáció időpontjában a kezelés is megtörténik

Carbon peeling kezelés Q kapcsolt ND-Jag Lézerrel

Carbon peeling – avagy pórus összehúzás, gyulladáscsökkentés és pigment kezelés.
Forradalmi bőrszépítő innovatív újdonság a szépségápolásban egy speciális eljárással.
A carbon peeling kezelési során a lézersugár és az erre kifejlesztett speciális carbon-krém együttes hatásával érjük el az eredményt.
Legújabb generációs Q – kapcsolt ND-YAG lézeres bőr regeneráló kezeléseknél finom szemcséjű szénport használunk az arcra, mely behatol a pórusokba.
Kezelés alatt a lézer fénye elnyelődik és kitisztítja a pórusokat

Faggyútermelés csökkentése, a tág pórusok összehúzódása és  a kollagén termelődése javul, bőr tónusosabbá, feszesebbé válik. A termikus hatás miatt javul a keringés. A hő pedig megöli az aknét okozó baktériumokat, így a gyulladt, pattanásos bőr állapota javul. A bőr kevésbé lesz zsíros. A szénszemcsék eltávolítják az elhalt hámsejteket is. A kezelés fájdalommentes és a 2 . kezelés után már szemmel látható eredmények várhatóak.

Hosszútávon stimulálja a pórusok falát, amely összezsugorodik. A rendszeres kúraszerű kezelések csökkentik az aknés hegek kialakulást, egyenletes pigmentációt eredményeznek a gyulladt foltos aknés elváltozások helyén.

A kezelés során a vékony rétegben felvitt szén alapú nanotechnológiás krém, teljesen eltűnik. A teljes folyamat lényege a fény adszorpció-elnyelődés. A szén-részecskék a lézerfénnyel találkozva „felrobbannak”behatolnak a pórusokba ott pedig gyulladáscsökkentő és faggyúmirigy tevékenység gátló hatással szüntetik meg a zsíros és problémás bőrt. Azonnal hatásként a pórusok mérete csökken, zsugorodik, simává és egyenletesebbé válik vendég bőre. Finom hámlás követi a kezelést, ami biztosítja a bőr megújulását.

A Carbon peeling rendszeres használata normál bőrű vendégek esetén kollagén –stimuláló, regeneráló, bőr rugalmasságot biztosító. Csökkenti a hegesedéssel járó aknék kialakulását, pigmentációt kialakítva az egészséges szaruképzést.

A klinikai tanulmányok szerint az első kezelés után 5-15%-os a javulás . 

6alkalom után ,majd  12  hét elteltével 70%-al csökkent az aknés gyulladások száma.

 

A kezelésről és utókezelésről:

A kezelés előtt bőrtípusnak megfelelő arctejjel és tonikkal történő lemosása után a már említett carbon-krémet felkenjük a kezelendő területre és biztonsági intézkedések mellett megkezdjük a kezelést.

A lézeres kezelés maximum 20-30 perc. A kezelés után nyugtató pakolást majd fényvédő krémet helyezünk fel a kezelt területre befejezésként.

A kezelés fájdalom mentes, gyors és 6 kezelés után –Heti 1 alkalom, folyamatosan látványosan javuló bőrt kapunk. A kezelést ún. fenntartó kezelésekkel (2-3 havonta) kell megerősíteni. A 3-4 kezelés után megakadályozza új aknék, komedók képződését és a meglévő gyulladásokat is normalizálja.


Választható kezelési területek:

-arc
-nyak
-dekoltázs
-kézfej

A kezelés várható időtartama:  45 perc