Dermway I Q-kapcsolt Nd YAG, lézer gép

Q-kapcsolt-Nd-YAG-tetoválás-eltávolító-lézer
Dermway I Q-kapcsolt Nd YAG, Carbon Peeling és Tetoválás eltávolító lézer

Három szűrőt tartalmazó Yag lézer gép, mely tetoválás és körömgomba eltávolításra valamint Carbon peeling (bőrrejuvenáció)kezelésre (pórus összehúzásra, zsíros bőr kezelésére , kollagén termelődésre) is használatos. Problémás bőr kezelésénél, Carbon-gél segítségével történik a kezelés, mely speciális felületes spektrumú szűrővel végzendő.

Eredményes mesterséges pigment fragmentáló, körömmátrix osztódás elősegítő, különböző gomba fajokkal megbirkózó, arcregeneráló kompakt gép.

Technológia:

A Q-kapcsolt YAG lézerek sajátos, csírátlanító és mátrix sejt osztódást segítő hatása is ismeretes. A kozmetikai iparban a körömgomba makacs elváltozás, melyet egy igen hatásos, kívülről jövő inger a lézerfény-nyaláb-mely klinikailag leghatásosabb és gyógyszermentes megoldások egyike.

A 900-1064nm-es tartományban ható, a profundális mély subcutis régiót érintő rövid impulzus alatt leadott fénynyaláb, megszűnteti a gomba anyagcsere-folyamatait és a kezelések során teljesen inaktívvá teszi a kezelt testrészen a körömgombát.E mellett pedig egy erős sejtosztódást is előirányoz a beteg részen, mely következtében gyorsabb lenövés következik be.

Tetoválás eltávolítás tetoválás eltávolító lézer segítségével:

Sok módja van, hogy egy smink vagy testtetoválást korrigáljunk vagy halványítsunk, de ezen lehetőségek megválasztásában igen gyakorlottnak kell lenni, mert esetleg rosszabb állapotot teremthetünk a nem kellőképpen körültekintő szolgáltatásunkkal.

A lézerfény azon képességét használjuk, amit melanin abszorpciónak nevezünk. A gépben lévő YAG -rúd Neodínium bevonata a rávillanó (többnyire) xenon fényforrásnak köszönhetően „előállítja„ a gép kezelőfejéből kilépő lézersugarat, mely aztán az élő szövetben elnyelődik. Az elnyelődés általában két behatolási mélységben történik: 1064 nanométer, és 532 nanométer.

A meghatározott ütemben történő kezelési intervallumok és a finoman emelt intenzitás nagyban meghatározza a bőrben való pigment szétesését olyan módon, hogy az nem okoz heget, sem granulómát.
A tetoválás eltávolító lézer hatásmechanizmusát tekintve azt mondhatjuk, hogy a beérkező fénynyaláb koherens módon egy bizonyos közegben nyelődik el, ahol is az ún. kromofórát megtalálva szinte szétporlad a bőr melaninja a fény hatására.

A kezelés posztoperatív szakaszában az ödémás és vizenyős területből felefelé a hám felé és a lefelé a nyirokérrendszer felé migrálnak a pigment szemcsék. Az utóápolás és a megfelelően felelősségteljesen felépített vendég kommunikáció egyik fontos alap pillére a munkáknak. Megfigyelhető a sminktetoválási területeken történő akár egy alaklommal történő kikopás, ami nem mondható el, ha a területen nem megfelelő módon (pl. szemöldökön gyakori) testpigmentekkel készített sminktetoválással találkozunk.
Q-kapcsolt-kezelő-fej