Elektroporáció

Elektroporació Extreme Beauty kozmetika

Az arc, nyak és dekoltázs bőrének szép megjelenését, hosszan tartó fiatalságát és kiváló minőségét laboratóriumi tisztaságú intenzív hatóanyagok bejuttatásával segítjük elő. Legyen szó bőrfiatalításról, akne kezelésről, pigmentált elváltozásokról vagy akár bőr egyenetlenségről – kombinált mezoterápiás kezeléseink látványos sikert biztosítanak.

Elektroporáció, tű nélküli mezoterápia. A bőr a megfelelő hatóanyagokkal történő kezelés után mélyen feltöltődik, a sejtregeneráció, kollagén képződés megindul, a sejtközötti állomány vízfelvétele megsokszorozódik.

Az eredmény rendkívül látványos, a siker garantáltan nem marad el!

 

A tű nélküli mezoterápiás eljárásunk során a kezelőfej segítségével juttatjuk be bőröd legmélyebb zónáiba is sejtszinten a különböző molekulaszerkezetű hatóanyagainkat. A kezelés tökéletesen fájdalommentes. Lényege, hogy a bőrsejtek falán speciális elektronikus hullámok hatására úgynevezett sejtmembrán – mikrocsatornák nyílnak meg, melyek elősegítik a vízben oldott és egyéb nélkülözhetetlen tápanyagok aktív bejutását a sejtekbe.

Minden esetben a bőr minőségének, hidratáltságának, rugalmasságának alapos figyelembevételével állapítjuk meg a szükséges mennyiségű és mértékű hatóanyagok összetételét.

Milyen problémák kezelésére használható az elektroporáció?

arc, nyak, dekoltázs bőrfiatalítása
aknes bőr kezelése
pigmentfoltok halványítása
cellulit, striakezelés

A kezelés várható időtartama: 30 perc