FLASH PEEL INTENZÍV BŐRMEGÚJÍTÁS SZEMÉLYRE SZABOTTAN

flash peel intenzív bőrmegújítás Extreme Beauty kozmetika

Savas hámlasztás, bőrmegújító kezelés

A Mesotica a világon elsőként megalkotott egy innovatív peptid központú termékcsaládot, ahol az intelligens peptidek segítségével eredményesen aktiválja az öregedő bőr önmegújító folyamatait. 3D teljes bőrszerkezet átfogó bőrápolási koncepciója high-tech hatóanyagokkal rétegenként építi újra az egészséges bőrműködést.

A savazás-hámlasztás-újraépítés hármasával kitűnő eredményeket érhetünk el a kezdődő ráncok megjelenésének visszafordításában, a bőrtípusok megújításában, a kialakuló ráncok megelőzésében és az aknés bőr funkcióinak normalizálásban.

A bőr megújulása egy természetes folyamat. A bőrsejtjeink gyarapodnak, elhalnak, majd megújulnak. A kor előrehaladtával ez a természetes folyamat egy idő után lelassul. Sokszor a bőr természetes működését mi magunk is hátráltatjuk. Ilyen a túlzott napozás okozta napkárosodás, mely hatására az elhalt szarusejtek nem tudnak megfelelő ütemben leválni , a pórusok eltömődnek és kialakulnak a pattanások.

A bőr természetes folyamatainak helyreállítására a savas hámlasztás hatékony megoldás. Egy szakértelemmel hámlasztott bőr, a kezelést követően sokkal több értékes hatóanyagot tud felszívni és megkötni. A hámlasztások terén a cél a bőr felső rétegének egyenletes, kíméletes eltávolítása, hogy elősegítsük annak megújulását.

A hámlasztást alkalmazhatjuk önálló kezelésként, vagy egy összetettebb, több kozmetikai eljárást és/vagy elektrokozmetikai gépet szerepeltető kezelés részeként. A szakszerűen alkalmazott hámlasztással elérhető egy teljesen új hámréteg kialakítása, ezáltal számos bőrprobléma megoldása is.

Kinek ajánljuk a savas bőrmegújítást?

Aknés, akne heges, akne foltos bőrrel rendelkezőknek, pigmentfoltos, napégés okozta foltokkal tarkított bőrű vendégeknek, ráncok kezelésére, megvastagodott, érdes felhámú bőrrel rendelkezőknek, száraz, táplálatlan bőrű vendégnek, hiszen a hámlasztást kell kövesse ilyen esetben egy tápláló, hatóanyagos gépi feltöltés.

A savas hámlasztás jótékony hatásai:

 • az elhalt hámsejtek egyenletes és kíméletes savas hámlasztása
 • csökkenti a pórusok eltömődését
 • halványítja a nem kívánatos pigmentfoltokat, májfltokat
 • segíti a hatóanyagok tökéletesebb felszívódását
 • megújítja, selymessé teszi a bőrt
 • segít a kevésbé mély hegek és pórusok összehúzásában
 • elősegíti a sejtmegújulást
 • rendszeresen alkalmazva a ráncok kevésbé mélyülnek
  Alkalmazott Mesotica savak:
  SensonicPeel 8%:

A Mesotica legújabb innovatív , kíméletes sav komplexuma, mely nagy biztonsággal alkalmazható még a legérzékenyebb bőrtípusokra, rosaceára is. Intenzív sejtmegújító, bőrszerkezet javító, antioxidáns és hidratáló hatású. Vékonyítja a megvastagodott szaruréteget, helyreállítja a bőr egészséges biológiai folyamatait. Három aktív sav összetevőt tartalmaz, melyek egymás hatásmechanizmusát szinergikusan segítik.
SensonicPeel 16%:
A Mesotica innovatív, kíméletes sav komplexuma, mely nagy biztonsággal alkalmazható még érzékeny bőrű vendégeknél és couperosa, rosace esetén is. Intenzív sejtmegújító, bőrszerkezet javító, antioxidáns, hidratáló, valamint azonnali nyugtató hatású is.
Gyengéden vékonyítja a megvastagodott szaruréteget, helyreállítja a bőr egészséges biológiai folyamatait. Használata során lamelláris hámlás nem alakul ki. Használata után az arc azonnal, látványosan kifeszül. Más savakkal kombinálva hatása felerősödik. Három aktív sav összetevőt tartalmaz, melyek egymás hatásmechanizmusát szinergikusan segítik.
UltrasonicPell 30%:
A Mesotica innovatív antiaging hatású sav kombinációja, azonnali lifting és feszesítő hatásával megújítja a fáradt bőrt, gyengéden vékonyítja a megvastagodott szaruréteget. AHA és PHA savjainak köszönhetően sejtmegújító, tónus kiegyenlítő, bőrszerkezet javító komplex. Kiválóan alkalmas öregedés lassító, feltöltő kezelések protokolljába. Három aktív sav összetevőt tartalmaz, melyek egymás hatásmechanizmusát szinergikusan segítik.
Flash Peel 40%:
Ez a sav kombináció javítja a kollagén szintézist, fokozza az új bőrsejtek képződését. Kiválóan alkalmazható anti-aging kezelésre, intenzív bőrmegújításra, bőr regenerációra, faggyútermelés szabályozására és speciális bőrproblémák – hiperpigmentáció, aknés hegek – tüneteinek javítására. A glikolsav( 20%) erejének köszönhetően mélyrétegű, lamelláris hámlás, egy teljes bőrszerkezet megújulást fog a kúrák során eredményezni.

Az azonnali látványról és extra bőrfeszesítő, rugalmasságot fokozó hatásról pedig a mandulasav ( 20% ) gondoskodik.
MelanoPeel:
A Mesotica nagy tisztaságú sav kombinációja, mely specifikusan gátolja a pigmentfoltok képződését. Hatékonyan alkalmazható nem kívánt pigmentfoltok kezelésére, szeplőkre, illetve különböző bőrfelületi egyenetlenségekre.

Kúraszerű használatával az akne által okozott hegeket, bőrsérüléseket, valamint a gyulladások által okozott elszíneződések mértékét látványosan csökkenti. Hat aktív sav összetevőt tartalmaz, melyek egymás hatásmechanizmusát szinergikusan segítik.

A kezelés várható időtartama: 60 perc