Hidroabrázió

hidroabrázió Extreme Beauty kozmetika

A hidrodabrázió vízsugárral történő bőrcsiszolás, amely mélyen ható tisztítást tesz lehetővé és elősegíti a sejtregenerációt!

A kezelés célja, az elhalt hámsejtek eltávolítása, és a bazális sejtek osztódásának stimulációja, ezáltal a bőr önmegújító folyamatainak elősegítése, ezt követően a bőrtípusnak megfelelő hatóanyag bejuttatása a bőr mélyebb rétegeibe.

Az aktuális kozmetikai kezelés során alkalmazva segíti az alapos és kíméletes mélytisztítást, valamint a megtisztított felületen keresztül könnyebben hatolnak be a bőrbe a kozmetikai anyagok.

Hogyan működik a hidroabrázió?

Az ultrahangrezgések egy szabad szemmel is megfigyelhető vízpermet-felhőt hoznak létre ott, ahol a spatula a bőrrel érintkezik.

A sorozatos vibráció hatására azonnal el tudjuk távolítani az elhalt szarulemezkéket és a felületi szennyeződéseket. Ez által tisztítják a pórusokat. Az elhalt sejtektől, mirigyváladékoktól, bomlástermékektől és szennyeződésektől megszabadított bőr keringése és oxigenizációja megélénkül, a hajszálerek áteresztő képessége megnő, a gyulladási hajlam minimalizálódik. Az ultrahang-hatás mikromasszázst nyújt a bőrnek, ezáltal számottevően javul a sejtek közötti kapcsolat. A kozmetikai anyagok a további kezelés során akadálymentesen jutnak el a bőr mélyebb rétegeibe. A szövetek nedvességfelvevő képessége fokozódik, a bőr regenerálódik.

Milyen bőrproblémákra ajánljuk a hidroabráziót?

– Zsíros, aknés bőrök kezelése
– Érzékeny, gyulladásra hajlamos bőr kezelése
– Sápadt, fakó, száraz bőr kezelése
– Laza, tónusát veszett bőr kezelése
– Szem körüli ráncoknál
– Napfény által károsodott bőr kezelése
– Hát, nyak és dekoltázs kezelése
– Férfiak bőrének hatékony tisztítása

Hidroabrázió kezelés menete:

A kezelés előtt a bőrödet arctejjel letisztítom, peelingezem és tonizálom, majd ezt követi a hidroabrázió, melyhez termálvizes sprayt használok. A termálvízzel történő hámlasztás után az ultrahangos hatóanyag bevitel következik, amely különösen hatásos, mivel a hidroabrázió után a bőr áteresztő képessége megnő. A kezelést egy bőrtípusodnak megfelelő kozmetikum néhány perces bemasszírozásával zárom. A hidroabrázió a legtöbb arckezelésbe beépíthető.

Hidroabráziós kezeléssel tartós eredményeket érhetünk el, viszont pigment folt halványításra ez a módszer nem hatékony. Nagy előnye, hogy a hidroabrázió egész évben alkalmazható és teljesen fájdalommentes.

Ellenjavallatok :

– Botox kezelésben részesülteknél Idegrendszeri eredetű betegségek
– Bőrbetegségek
– Műtéti hegek, nyílt sebek
– Daganatos megbetegedések
– Terhesség
– Lázas állapot
– Protézis a kezelt terület alatt
– Csontritkulás
– Szívinfarktus
– Vérzés, vérzéshajlam esetén
– Pacemaker

A kezelés várható időtartama: 10 perc