Hyaluron pen arc és szájfeltöltés

hyaluron pen arc-szájfeltöltés Extreme Beauty kozmetika

A kezelést egy úgynevezett Hyaluron Pen eszközzel végezzük, mely lényege az, hogy kellően nagy nyomást létrehozva a hyaluronsavat a bőrbe juttatja.

Óriási előnye, hogy az eljárás teljesen fájdalommentes és a hatásmechanizmus gyors és látványos. A módszer teljesen biztonságos, hiszen a hyaluronsavat a szervezetünk is előállítja, tulajdonképpen bőrünk alapeleméről van szó. A hyaluronsavnak köszönhetjük bőrünk hidratáltságát és feszességét, azonban a kor előrehaladtával a szervezetünk által előállított mennyiség csökken, megjelennek a ráncok és megereszkedik a bőr. A Hyaluronsavas kezelés ezt a folyamatot állítja meg, illetve fordítja vissza.

A kezelés során pontosan ugyanolyan hyaluront használunk, mint, amit a tűszúrásnál. A testben található hyarulonsav és a befecskendezett szinte teljesen megegyeznek. A különbség csupán az, hogy a befecskendezett hyarulonsav keresztkötött, amely a molekulák közötti nagyobb kapcsolatot tesz lehetővé, így az enzimek okozta leépülés nem 4-5 nap, mint normál esetben a szervezetben, hanem 4-6 hónap.

A hatóanyag nagyon gyorsan- és tartósan fejti ki a hatását. A kezelést követően azonnal látható az eredmény, persze szükséges néhány nap, hogy a végleges állapot kialakuljon.

Ezek a hatások a következőek:

A bőr kisimul és feszes lesz
A ráncok eltűnnek, elhalványodnak
Volumen növekedés tapasztalható
A bőr textúrája javul

A kezelés várható időtartama: 90 perc