Hyaluron Pen

Hyaluron pen Extreme Beauty kozmetika
elements summer sale banner NK5W2VA leaf 2

Hyaluron Pen ajak- és ráncfeltöltés

Mi is a Hyaluron Pen:

A hyaluron pen egy olyan eszköz amely elegendő nagy nyomást hoz létre ahhoz, hogy a hyaluronsavat a bőrbe juttassa. Az eljárás teljes mértékben biztonságos, hiszen a bőrbe pontosan ugyan azt a savat juttatjuk be, melyet bőrünk maga is előállít. Ez nem más, mint a hyaluronsav.

A hyaluronsav bőrünk alap építő eleme, amelynek bőrünk hidratáltságát és arcunk feszes konturját köszönhetjük. Korunk előrehaladtál azonban szervezetünk hyaluronsav tartalma csökken, amelynek pótlására a legideálisabb megoldást nyújtja Hyaluron Pen kezelésünk. 

A kezelés lényege:

A kezelés során pontosan ugyanolyan hyaluront használunk, mint, amit a tűszúrásnál. A testben található hyarulonsav és a befecskendezett szinte teljesen megegyeznek. A különbség csupán az, hogy a befecskendezett hyarulonsav keresztkötött, amely a molekulák közötti nagyobb kapcsolatot tesz lehetővé, így az enzimek okozta leépülés nem 4-5 nap, mint normál esetben a szervezetben, hanem 4-6 hónap.

A szervezet által termelt hyaluronsav a bőr Epidermis és Dermis rétegeiben található és az egyik fő funkciója, hogy a vizet a bőrszöveten belül tartsa. Minél több hyaluronsav van a bőrben, annál több vizet képes megkötni, ami fiatalabb megjelenést eredményez. Különböző típusú hyaluront használunk ajak térfogat növelésre, mély ráncokra, mimikai ráncokra. 

Magasfokú hidratáció és bőrtáplálás
Ránc és ajakfeltöltés

A kezelés eredménye:

  • természetes hatást kölcsönöz
  • kisimítja, feltölti  a ráncokat
  • javítja a bőr textúráját
  • volument növel

    A Hyaluon Pen kezelés tökéletes megoldást nyújt 
  •  az ajak volumenének növelésére
  • a szivarráncok kezelésére
  • az orr-ajak barázdáinak feltöltésére

elements summer sale banner NK5W2VA leafs 2