Hyaluronsavas arcfeltöltés, formázás

arcfeltöltés

Hyaluronsavas arcfeltöltés, arcfiatalítás!

 

A fiatalosabb megjelenés érdekében nem csak az elvesztett volument kell pótolnunk, hanem olyan anyagokat kell használnunk, amelyek hatékonyan utánozzák az elvesztett szövetek összetételét. Töltőanyaggal egyszerűen pótolható az elveszett zsír és kötőszövet. Ahogy az arcunk öregszik, a szemgödrünk és az orrunk egyre nagyobb lesz, míg az állkapcsunk összemegy.

Az idősödéssel az embereknek egyre táskásabb lesz a szemük és megnyúlik a felső ajkuk, ezzel egy időben az állkapocs vonala eltűnik. Ha időben elkezdjük ezeknek a hiányoknak a pótlását, akkor le tudjuk lassítani az öregedés folyamatát, illetve ha már kialakultak a szarkalábak, ráncok, ezeknek a bőr tökéletlenségeknek a feltöltésével sokat lehet javítani a megjelenésen, amivel bárki fiatalabbnak és szebbnek érezheti magát, ezáltal az önbizalma is jelentősen javulhat.

Milyen ráncfeltöltőket használunk:

A ráncfeltöltő anyagok olyan gél állapotú volumenizáló hatású készítmények, amelyeket a bőrbe injektálva képesek pótolni és helyreállítani az arc formáját. A komplex, bonyolult és drága sebészeti beavatkozásokkal ellentétben a töltőanyagok alkalmazásával egyszerűbben és olcsóbban lehet elérni a fiatalos külsőt gyakorlatilag gyógyulási idő nélkül. Ráncfeltöltésre, volumenpótlásra, ajaknagyobbításra leggyakrabban hyaluronsavas töltőanyagokat használunk.

A hyaluronsav olyan 100% -ig felszívódó természetes anyag, ami az emberi bőr alapvető alkotóeleme. A bőrben vizet köt meg, így biztosítva annak hidratáltságát, tónusát, rugalmasságát és puhaságát. Idővel a mennyisége természetes módon csökken, ezért alakulnak ki a ráncok, vékonyodik el a bőr és válik szárazabbá.

Felhasználási terültek:

– ráncfeltöltés, ránctalanítás

– volumenpótlás, arclifting

– arckontúrozás

– ajaktöltés, ajakhidratálás

Kezelés menete:

A ráncfeltöltést képzett, speciális vizsgával rendelkező szakorvos végezheti kizárólag. Ez esetben viszonylag egyszerű, biztonságos eljárás. Először a bőrfelszínt érzéstelenítjük kombinált érzéstelenítő krém alkalmazásával kb. 20-30 percen át, így az apró tűszúrások okozta fájdalmat minimálisra csökkentjük.

Vannak olyan töltőanyagok, melyek gyárilag lidocain oldatot tartalmaznak, ebben az esetben nem szükséges a kezelt bőrfelszín érzéstelenítése. Megfelelő bőrfertőtlenítést követően a töltőanyagokat különböző technikával juttatjuk a bőr alá vékony tű vagy kanül segítségével.

A ráncfeltöltést képzett, speciális vizsgával rendelkező szakember végezi. Ez esetben viszonylag egyszerű, biztonságos eljárás. Először a bőrfelszínt érzéstelenítjük kombinált érzéstelenítő krém alkalmazásával kb. 20-30 percen át, így az apró tűszúrások okozta fájdalmat minimálisra csökkentjük.

Vannak olyan töltőanyagok, melyek gyárilag lidocain oldatot tartalmaznak, ebben az esetben nem szükséges a kezelt bőrfelszín érzéstelenítése. Megfelelő bőrfertőtlenítést követően a töltőanyagokat különböző technikával juttatjuk a bőr alá vékony tű vagy kanül segítségével.

Mennyi ideig tart a kezelés:

Függ a kezelt terület nagyságától.
Egy egész arc kezelése feltöltő anyaggal kb. 45-60 perc.

 

arcfeltöltés-2

Milyen mellékhatásai vannak a kezelésnek:

A kezelés biztonságos eljárás, ennek ellenére kis számban előfordulhatnak komplikációk, amelyek többsége átmeneti és pár nap alatt rendeződik. Ilyen a szúrás miatt kialakuló bevérzés vagy duzzanat. Súlyosabb szövődmények, mint fertőzés vagy szöveti károsodás csak nagyon ritkán fordul elő, ebben az esetben azonban haladéktalanul fel kell keresni a kezelőorvost a gyors segítség érdekében.

Mennyi ideig tart a kezelés hatása:

A kezelés eredményének hatása a kezelt területtől és a felhasznált anyagtól függ. Hialuronsavas töltés esetén általában 6-12 hónap, attól függően, hogy felületesebb vagy mélyebb töltés történik.

Mire kell figyelni a kezelés után:

Töltés után 12 órán át ne használjon sminket.
Az intenzív, megerőltető testmozgás kerülése javasolt a kezelés után 1-2 hétig.
A szúrások miatt fontos a megfelelő bőrápolás a fertőzés elkerülése érdekében.
Fontos a napfény elleni védelem az esetleges foltosodás elkerülése miatt.
2 hétig nem javasoltak a kozmetikai kezelések, peelingek és lézeres kezelések.
4 hétig erős arcmasszírozás nem végezhető.

A kezelés várható időtartama: 45 perc

Hyaluronsavas arcfeltöltés, formázás

szem alatti karika,ráncfeltöltés, volumenpótlás, arcformázás

Kezelési idő: 45 perc

50.000.-Ft / 1ml