HydrA BEAUTY mélytisztító kezelés személyre szabottan + orvosi tisztaságú hatóanyag-bevitel bejuttatása ultrahanggal, masszázzsal

hydrafacial mélytisztító arckezelés Extreme Beauty kozmetika

A Hydra Beauty az egyik legkorszerűbb, nem invazív bőrfelszín megújító orvos-esztétikai arckezelés, amely számos nemzetközi esztétikai nagydíjat is elnyert és az A-listás sztárok körében is világszerte kedvelt eljárás.

Sejtregenerációt elősegítő hidrodermabráziós eljárás, amely nem csupán tisztítást, hanem kíméletes kémiai hámlasztást, vákuummal végzett nyirokmasszázst, pórusfelszabadítást, gyulladáscsökkentést és folyadékpótlást is biztosít. A kezelés lezárásaként pedig antioxidánsokkal védi a bőrt és bőrtápláló hatóanyagokat juttat vissza a bőrbe. Megújítja a teljes bőrfelszínt, így az tisztább, szebb és teltebb lesz, méghozzá kellemetlenség és irritáció nélkül, azaz nem kell a tisztító kezelések utáni kipirosodásra számítani. A Hydra Beauty testreszabható megoldásainak köszönhetően szinte minden bőrtípus esetén alkalmazható, nemcsak zsíros, problémás bőrön, hanem vékonyabb, szárazabb vagy öregedő bőrön is azonnali, látható eredmény tapasztalható.

Miért válaszd a Hydra Beauty kezelést:

  • Rendkívüli gondossággal tisztítja és megújítja a bőrt

  • Javítja a bőrtónust és a textúrát

  • Tartósan csökkenti az öregedés jeleit

  • Gyors és egyszerű

  • Testreszabható

A Hydra Beauty kitűnő választás még a legérzékenyebb vagy rosaceától szenvedő bőr számára is. Minimálisra csökkenti a bőrpírt fájdalmas beavatkozás nélkül. A kezelés időtartama 60-90 perc, az esetek többségében a kezelést nem követi kipirosodás, irritáció.

Az ultrahangos kozmetikai kezelés bármely bőrtípus esetén, a legmegfelelőbb hatóanyaggal történik.

A kezelés előnye, hogy az ultrahang eléri a bőr mélyebb rétegeit is, ahová képesek bejutni a kezelés során célzottan használt hatóanyagok, zsírban oldódó vitaminok, a bőr számára fontos zsírok. A bőr hatására hidratált, vitalizált lesz

A bőr mélyebb rétegeibe bevitt hatóanyagok elérik az új bőrsejteket és a hatást később is, valamint hosszú távon fejti ki. Az ultrahangos kezelés eredményeképp a bőr frissebb, fiatalosabb lesz. Hatása a ráncos bőrre jótékony, a kialakuló ráncok képződését lassítja. A bőr nedvességét kozmetikai úton pótolni lehet, hogy a bőr ismét friss és üde legyen.

Az ultrahang hatásmechanizmusa

A kozmetikában használatos ultrahang készülékek a hanghullámokat közvetítő közegen keresztül juttatja a bőrbe. Ez a közeg a legtöbbször valamilyen olaj, vagy emulzió. A kötőszövetben fokozza a vér- és nyirokkeringést, ezáltal az anyagcsere folyamatokat. A kezelés sikeresen alkalmazható különféle alakformáló (zsírbontó-, cellulit-, stria-) kezelésekhez is. A kezelés már egy alakalom után is látható eredményt nyújt, viszont kúraszerűen alkalmazva érhető el a legjobb hatásfok.

Kezelés menete:

-Letisztítás
-Enzimes peeling
-Hyaluronos hidratáló tonik
-Hydra Beaury tisztítás 3 lépésben
-Kényeztető masszázs
-ultrahangos orvosi tisztaságú hatóanyagbevitel
-Szükség esetén gyulladáscsökkentő szérum
-Fátyolmaszk/Gumimaszk
-Befejező ápolás

A kezelés várható időtartama: 90 perc