Hydron 6in1 kombinált kozmetikai arckezelő gép

Hydron 6in1-ben kombinált kozmetikai arckezelő gép Extreme Beauty kozmetika

Hydron 6in1 arckezelő gép teljes körű kombinált kozmetikai szolgáltatásokra

A Hydron 6in1 arckezelő gép teljes körű kombinált kozmetikai szolgáltatásokra készült. Valóban a kozmetikusok álma, mely teljeskörűen kiszolgálja a mindennapi kozmetikai szolgáltatásokat. Sőt túlmutat azon, hiszen nem csak ultrahangos hatóanyagbevitelt biztosít, hanem ultrahangos bőrmegújító hidroabráziós feje eltávolítja az elhalt hámréteget.

A gép kiváló hatóanyagcsapda funkciója a hideg kalapács által válik valóra, mely segíti az érzékeny bőrű vendégeink kezelését is. Az arc feszesítésre használatos bipoláris RF technológia látványosan megemeli az arckontúrt, ezzel megoldást nyújtva a megereszkedett bőrű vendégeinknek.

Az igazi kuriózum ezután található a Hydron 6in1 gépen. Ez pedig a speciális hatóanyagszóró pisztoly, amely egyenletesen oszlatja el a peptidekben, vitaminokban gazdag ampullákat a vendég bőrén.

A legutolsó gépfunkció egy különleges vizes hidroabrázió, mely segítségével el tudjuk távolítani a fekete komedókat a tisztátalan bőrről.

Milyen technológiákat tartalmaz?

  1. HYDRAFACIAL: a sztárok kezelése, mely savas vízsugaras hydrodermabráziót jelent. Mélytisztít, halványít, gyulladáscsökkent, táplál. Minden bőrtípusra és minden bőrproblémára alkalmazható, nyáron is.
  2. ULTRAHANG: a jó öreg hatóanyagbevitel azért egy hydrodermabrázió után is csodákat művel, ha a megfelelő szérummal alkalmazzuk. 
  3. RÁDIÓFREKVENCIA: Ránccsökkentő, textúra javító hatása verhetetlen. Feszesít, serkenti a kollagén termelést és összehúzza a pórusokat. Az anti-aging fegyver a tárban.
  4. HIDROABRÁZIÓ: Egy gyors, 5 perces peeling akár érzékeny bőrre is? Igen, tedd kezeléseidet gyorsabbá és mégis hatékonyabbá! Ha nincs idő egy teljes hydrofacial kezelésre, az ultrahangos peeling kirobbantja a szennyeződéseket a pórusok mélyéről.
  5. OXIGÉNPISZTOLY: Nagy nyomású sűrített levegővel az üvegcsébe töltött szérumot az arcra juttatja. 
  6. HIDEGKALAPÁCS: mert a nyugtatás és a pórusösszehúzás mindig kell.
elements summer sale banner NK5W2VA leafs
elements summer sale banner NK5W2VA leafs 2