Szemkörnyék kezelés

ipeptide eyecare Extreme Beauty kozmetika

A személyre szabott Mesotica arckezelések során nagy hatékonyságú, kollagént aktiváló peptidekkel fiatalítjuk a bőrt.

A botoxszerű, izomösszehúzódásokat megakadályozó peptidekkel pedig ellazítjuk a rögzült mimikai ráncokat.

A sejtkommunikációs hatóanyagok, a peptidek jelentősége abban rejlik, hogy megfelelően magas koncentrációban képesek a bőr funkciók folyamatába sejtszinten, szinte azonnal beavatkozni.

Képesek a bőr „ellustult gépezetét” újra aktiválni.

Míg az antioxidánsok közvetve avatkoznak be a szabadgyökök okozta láncreakciós folyamatokba, addig a sejtkommunikációs hatóanyagok képesek közvetlenül kommunikálni a sejtekkel, azokat a célnak megfelelő működésre “rávenni”.

Látványosan csökkenthetjük a ráncok mélységét a szem, a száj körül, az orr-ajak barázdában, a homlokon, nyakon és dekoltázson, valamint jelentősen javíthatjuk a megereszkedett arckontúrt, ha a szalonkezeléseket otthoni ápolással kombináljuk.

Különböző bőrproblémák, mint pl. a couperosa vagy hyperpigmentáció esetén is látványos eredményeket érhetünk el, amennyiben betartjuk a Mesotica által kidolgozott szabályokat.

A Mesotica intelligens peptidtechnológia, peptid felhasználási szekvenciái és a 3D bőrápolási szabályrendszere a biztosítéka egy új generációs bőrmegújítási szemléletmódnak és a gyors látványos kozmetikai és otthoni bőrápolásnak.

SZEMKÖRNYÉK KEZELÉS – RÁNCTALANÍTÁS

  • szemkörnyékápolás minden bőrtípusra
  • kisimítja és feltölti a mimikai ráncokat
  • eltűnteti a szem alatti táskákat
  • bármelyik arckezelésbe beépíthető

A Szemkörnyék kezelés feszesíti a szem körüli bőrt, kisimítja a ráncokat, és javítja a sejtanyagcserét.

A kezelés várható időtartama: 25 perc