Anti-Aging 50+ kezelés

ipeptide mesofiller

Anti-Aging 50+ kezelés

A személyre szabott Mesotica arckezelések során nagy hatékonyságú, kollagént aktiváló peptidekkel fiatalítjuk a bőrt.

A botoxszerű, izomösszehúzódásokat megakadályozó peptidekkel pedig ellazítjuk a rögzült mimikai ráncokat.

A sejtkommunikációs hatóanyagok, a peptidek jelentősége abban rejlik, hogy megfelelően magas koncentrációban képesek a bőr funkciók folyamatába sejtszinten, szinte azonnal beavatkozni.

Képesek a bőr „ellustult gépezetét” újra aktiválni.

Míg az antioxidánsok közvetve avatkoznak be a szabadgyökök okozta láncreakciós folyamatokba, addig a sejtkommunikációs hatóanyagok képesek közvetlenül kommunikálni a sejtekkel, azokat a célnak megfelelő működésre “rávenni”.

Az Anti-Aging 50+ kezeléssel látványosan csökkenthetjük a ráncok mélységét a szem, a száj körül, az orr-ajak barázdában, a homlokon, nyakon és dekoltázson, valamint jelentősen javíthatjuk a megereszkedett arckontúrt, ha a szalonkezeléseket otthoni ápolással kombináljuk.

Különböző bőrproblémák, mint pl. a couperosa vagy hyperpigmentáció esetén is látványos eredményeket érhetünk el, amennyiben betartjuk a Mesotica által kidolgozott szabályokat.

A Mesotica intelligens peptidtechnológia, peptid felhasználási szekvenciái és a 3D bőrápolási szabályrendszere a biztosítéka egy új generációs bőrmegújítási szemléletmódnak és a gyors látványos kozmetikai és otthoni bőrápolásnak.

A kezelés várható időtartama: 90 perc