Szolgáltatások

sárga virág banner
Mezopen
MEZOPEN (DERMAPEN) LÁTVÁNYOS ARCBŐR MEGÚJÍTÁS

A MezoPen (DermaPen) kezelés célja: A kollagén- és elasztin termelés újraindítása, a kötőszöveti rostok erősítése. A tűszúrások nyomán a hatóanyagok bejuttatása a bőr mélyebb rétegeibe.

Akciós kezelés
hydrafacial
HYDRAFACIAL MÉLYTISZTÍTÓ + HIDRATÁLÓ ARCKEZELÉS

A kezelés visszaállítja a bőr hidratáltságát, finomítja a pórusokat és egységesíti a bőrképet. Kiegészítésként hozzá hidratáló arckezelést biztosítunk

Akciós kezelés
hydrafacial mélytisztító arckezelés Extreme Beauty kozmetika
HYDRAFACIAL MÉLYTISZTÍTÓ KEZELÉS + ORVOSI TISZTASÁGÚ HATÓANYAG BEJUTTATÁSA ULTRAHANGGAL, MASSZÁZZSAL

A kezelés nem csupán tisztítást, hanem kíméletes kémiai hámlasztást, vákuummal végzett nyirokmasszázst, pórusfelszabadítást, gyulladáscsökkentést és folyadékpótlást is biztosít

hydrafacial mélytisztító arc és gépi anti-aging kezelés
HYDRAFACIAL MÉLYTISZTÍTÓ + MEZOTERÁPIÁS LUXUS ANTI-AGING ARCKEZELÉS

A kezelés visszaállítja a bőr hidratáltságát, finomítja a pórusokat és egységesíti a bőrképet. Kiegészítésként hozzá Mesolux feszesítő kezelés

Kényeztető - arc - nyak - dekoltázs masszázs kozmetikai kezelés
KÉNYEZTETŐ ARC - NYAK - DEKOLTÁZS MASSZÁZS

Letisztítás, peeling, tonizálás, 20 perc masszázs, befejező krémezés. Ajánlott kiegészítés a kezelés mellé: (Hidroabrázió)

tini arckezelés
TINI ARCTISZTÍTÓ KEZELÉS

A tizenéves fiatalok körében gyakran, a hormonális változás következtében a bőrkép megváltozik, átmeneti zsírosodáshoz és pattanások, mitesszerek kialakulásához vezet.

arctisztító kezelés
MÉLYTISZTÍTÓ ARCKEZELÉS ULTRAHANG TERÁPIÁVAL

Hagyományos nyomkodásos tisztítás.A kezelés gyors regenerációt, alapos és hosszantartó tiszta pórusokat és intenzív gyulladáscsökkentést eredményez.

rosaceas bőr
ROSACEAS BŐR KEZELÉS

A rosaceás bőr egyre gyakoribb jelenség. A pirosság általában az orcákon, az állon, homlokon és az orron jelenik meg.Megfelelő ápolással és kozmetikai kezelésekkel a tünetek csökkenthetők, és visszafordíthatók.

primissima
PRIMISSIMA PROFESSZIONÁLIS BŐRMEGÚJÍTÓ KEZELÉS

A Primissima termékcsalád, tökéletes arcbőrrel ajándékoz meg: elhalványítja a foltokat,kisimítja a ráncokat, megújítja a bőrt, sima, feszes és ragyogó bőrképet alakít ki

medical peel akne-gyulladt bőr-hegkezelés
MEDICAL PEEL AKNE, AKNES BŐR KEZELÉS

Gyulladt pattanások, aknés bőr valamint a gyulladásokból visszamaradó hegesedés kezelésére összeállított, teljes mértékben személyre szabott orvos-kozmetikai szalonkezelés.

melano peel pigment halványító kezelés
MELANO PEEL PIGMENT-HALVÁNYÍTÓ KEZELÉS

Hiperpigmentáció, túlzásba vitt napozás következtében fénykárosodott bőr és májfoltok kezelésére összeállított, teljes mértékben személyre szabott orvos-kozmetikai kezelés.

peel and go savas kezelés
PEEL AND GO SAVAS KEZELÉS

A savas hámlasztás korunk egyik leghatásosabb kozmetikai kezelése, mindazok számára, akik küzdenek egyes testrészeiken megjelenő esztétikai elváltozásokkal (pigmentfoltok, apróbb ráncok, hegek, rosacea)

flash peel intenzív bőrmegújítás Extreme Beauty kozmetika
FLASH PEEL INTENZÍV BŐR-MEGÚJÍTÁS

Kiválóan alkalmazható anti-aging kezelésre, intenzív bőrmegújításra, bőr regenerációra, faggyútermelés szabályozásra, és speciális bőrproblémák (hiperpigmentáció, aknés hegek) tüneteinek javítására

Elektroporació Extreme Beauty kozmetika
RÁDIÓ-FREKVENCIÁS FESZESÍTŐ ANTI AGING KEZELÉS

A rádiófrekvencia által kiváltott hőhatás a már meglévő kollagén rostokat feszesíti, és beindítja a kötőszövet regenerálódását, továbbá élénkíti az anyagcsere-folyamatokat, növeli a sejtek biokémiai aktivitását, gyorsítja a vér- és nyirokkeringést, felszabadulnak a lerakódott méreganyagok, javul az oxigenizáció.

rádiófrekvenciás feszesítő anti-aging és mesolux kezelés
RÁDIÓ-FREKVENCIÁS FESZESÍTŐ ANTI AGING + Mesolux hatékony gépi anti-aging kezelés

A kezelés megoldást nyújt a problémás bőrtől a megereszkedett bőrig bezárólag. Közvetlenül a sejtbe történő hatóanyagpenetráció a bőr – kiváltképp a szaruréteg – átjárhatóságának a növelésével érhető el.

mesopeptide bőrregenerálás és bőrmegújítás
MESOPEPTIDE BŐR-REGENERÁLÁS ÉS BŐR-MEGÚJÍTÁS

Normálistól eltérő bőrállapotok személyre szabott kezelése Felszíni vagy mélyrétegi vízhiányra, érzékenységet mutató bőrre, kezdődő értágulatokra, vagy a bőr kollagén állományának megóvására, kollagénszintézis serkentésére szolgáló kezelés.

ipeptide mesofiller
IPEPTID MESOFILL-R

Intenzív bőrfeszesítés érett bőrre Látványos feszesítő hatású, KOZMETIKAI BOTOX kezelés, lifftingmasszázzsal, közepesen erős mimikai ráncok és az orr-ajak barázda kezdődő elmélyülése esetén ajánlott.

ipeptide mesobotox lift Extreme Beauty kozmetika
IPEPTID MESOBOTOX LIFT

Erős feszesítés megereszkedett bőre Magasabb hatóanyag- koncentrátumot tartalmazó KOZMETIKAI BOTOX kezelés, lifing masszázzsal. Erősebb mimikai ráncok és mélyebb orr-ajak barázda esetén ajánlott.

levelek banner
ipeptide eyecare Extreme Beauty kozmetika
IPEPTID EYE CARE

Szemkörnyéki ránc csökkentésé és a sötét karikák halványítására Kiegészítő szemkörnyék kezelés peptidekkel a szemkörnyék mimikai ráncaira, a szarkalábak mérséklésére és a sötét karikák halványítására.

hyaluron feltöltő kezelés Extreme Beauty kozmetika
HYALURON FELTÖLTŐ KEZELÉS

Minden bőrtípusra alkalmazható, 25 éves kortól! Letisztítás (arctej, peeling, tonik), hatóanyagbevitel (ampulla, szérum), masszázs, bőrtípusnak megfelelő pakolás, befejező krém.

vagheggi
VAGHEGGI REHYDRA BEAUTY EXPRESSZ ARCKEZELÉS

Normál bőrtípushoz. Arclemosó tej, peeling, tonik, ampulla ultrahanggal bejuttatva, zárókrémezés.

Akciós kezelés
vagheggi-2
VAGHEGGI REHYDRA KLASSZIKUS ARCKEZELÉS

Normál bőrtípushoz. Arclemosó tej, peeling, tisztítás, tonik, hatóanyag bevitel, maszk, zárókrémezés.

vagheggi-1
VAGHEGGI REHYDRA MAXI BEAUTY ARCKEZELÉS + KÉNYEZTETŐ MASSZÁZS

Normál bőrtípushoz. Arclemosó tej, peeling, tisztítás, tonik, hatóanyag bevitel, masszázs, pakolás, zárókrémezés.

vagheggi
VAGHEGGI BALANCE BEAUTY EXPRESSZ ARCKEZELÉS

Zsíros, problémás bőrtípushoz. Arclemosó tej, peeling, tonik, ampulla ultrahanggal bejuttatva, zárókrémezés.

Akciós kezelés
vagheggi-2
VAGHEGGI BALANCE KLASSZIKUS ARCKEZELÉS

Zsíros, problémás bőrtípushoz. Arclemosó tej, peeling, tisztítás, tonik, hatóanyag bevitel, maszk, zárókrémezés.

vagheggi-1
VAGHEGGI BALANCE MAXI BEAUTY ARCKEZELÉS + KÉNYEZTETŐ MASSZÁZS

Zsíros, problémás bőrtípushoz. Arclemosó tej, peeling, tisztítás, tonik, hatóanyag bevitel, masszázs, pakolás, zárókrémezés.

Kiegészítő szolgáltatások

alakformáló cellulit masszázs
Alakformáló - cellulit masszázs nyirokelvezetéssel

Az alakformáló cellulit masszázs sokat javíthat állapotán, segítségével megelőzhetőek a narancsbőr okozta járulékos egészségügyi problémák, mint például a nyirok-, és vénás keringési rendellenességek, a túlsúly és mindezen állapotok velejárói, következményei, betegségei.

thesera lifting
Thesera Lifting folyékony bioszálbehúzás, tűszúrás nélkül

A kezelés alapvető lényege, hogy a maximálisan tiszta, elhalt hámsejtektől mentes bőrt kezeljük, ahol a hatóanyagok és maga a bőrbe olvadó szál maximálisan kifejtheti hatását. A kezelés tulajdonképpen a bőr saját kollagéntermelődésének serkentését célozza meg.

Akciós kezelés
szemöldök szedés-gyantázás

SZEMÖLDÖKSZEDÉS - GYANTÁZÁS

Gyanta és / vagy csipesz segítségével olyan szemöldököt készítek neked ami tökéletesen illik az arcodhoz és személyiségedhez egyaránt.Kíméletesen és gyorsan elérheted azt a megjelenést amire vágytál.
szemöldökfestés hagyományos

SZEMÖLDÖKFESTÉS - HAGYOMÁNYOS

Manapság a szemöldökünk a legmeghatározóbb pontja az arcunknak. Ha stílusos és igényes szeretnél lenni, akkor ajánlatos úgy formáznod szemöldöködet, hogy közben arcod ne veszítse el karakterét.
szemöldökfestés-henna

SZEMÖLDÖKFESTÉS - HENNA

Kíméletesebb, bőrbarátabb, és tartósabb megoldást jelent a hagyományos festékkel szemben. Nem kell bajlódnod minden reggel a hosszas sminkeléssel és szemöldökformázással.
szempillafestés

SZEMPILLAFESTÉS - HAGYOMÁNYOS

A szempillafestés fájdalommentes és tartós művelet. A festett szempilla kiemeli a szemet, a keretet ad az arcnak. A tartós szempillafestés előnyei: igényességet és jól ápoltságot sugároz, kiemeli a szemet, 2-4 hétig tartósságot biztosít.
szempillafestés-henna

SZEMPILLAFESTÉS - HENNA

A henna tökéletesen helyettesíti a smink kozmetikumokat, és időt takarít meg. A festék, a szempillaspirállal ellentétben, nem mossa le, és ne hagyjon maradékot a szem alatt a zuhanyozás, a medence vagy a szauna látogatása után. A kiváló minőségű henna kb. Egy hónapig stabil.
szempilla lifting kozmetikai kezelés

SZEMPILLA LIFTING

A szempilla lifting egy látványos új technika, mely kezelés során a szempillasort a töveknél megemeljük, ezzel látványos „nyitott szem” hatást érhetünk el. Megoldást nyújthat azoknak, akiknek valamiért sosem volt tartós a szempilla hosszabbításuk.
szempilla lifting festéssel

SZEMPILLA LIFTING - TARTÓS FESTÉSSEL (AKCIÓS KEZELÉS)

A lifting kezelés kb. 45 percet vesz igénybe (a göndörítő és a fixáló anyagok hatóidejét bele kell kalkulálnunk az időbe) cserébe viszont 6-8 hét tartósságot biztosít a vendégek számára. És pont a tartósságban van az ereje, hiszen elfelejthetjük a napi szintű spirálozást.
szemöldök laminálás

SZEMÖLDÖK LAMINÁLÁS

A szemöldök laminálás a legújabb beauty őrület, ami világszerte kezd népszerűvé válni! Ezzel az új, innovatív szemöldök formázási megoldással, beállíthatjuk a rakoncátlan szőrszálakat, dús, szimmetrikus és tökéletesen fésült szemöldököt alakíthatunk ki. Az egész folyamat maximum 35 percet vesz igénybe.
hyaluron pen arc-szájfeltöltés Extreme Beauty kozmetika

HYALURON PEN - ARC SZÁJTÖLTÉS

A kezelés során pontosan ugyanolyan hyaluront használunk, mint, amit a tűszúrásnál. A testben található hyarulonsav és a befecskendezett szinte teljesen megegyeznek. A különbség csupán az, hogy a befecskendezett hyarulonsav keresztkötött, így az enzimek okozta leépülés nem 4-5 nap, mint normál esetben a szervezetben, hanem 4-6 hónap.

Gépi kiegészítő szolgáltatások

Vio gépi kiegészítő kezelés

VIO

A készülék használatával az erek kitágulnak a bőr lokális vérellátása javul így a sejtek tápanyag ellátása fokozódik. A nagyfrekvenciás készülék ózont fejleszt, amely fertőtlenít, pórusösszehúzó hatású és a faggyúmirigyek működését szabályozza.
hidroabrázió Extreme Beauty kozmetika

HIDROABRÁZIÓ

A hidroabrázió ultrahang hatására létrejött vízporlasztással történő finomcsiszolás, a bőr kíméletes, de alapos megtisztításához és a hatóanyag mélyebb felszívódásának elősegítéséhez.
ultrahang kozmetikai kezelés

ULTRAHANG

Hatóanyag bevitelre használt készülék,ami látványos javulást képes elérni bőrünkkel ha megfelelő szérumokat alkalmazunk.
elektroporáció

ELEKTROPORÁCIÓ

A legújabb hatóanyag-bevitelre használt tű nélküli mezoterápia, amely magába foglalja a fényterápiát is.
krioterápia-hideg kalapács kozmetikai kezelés

KRIOTERÁPIA - hideg kalapács

A bőr vissza-nyugtatására és visszahűtésére is alkalmas. Általa bezárjuk a bőrbe juttatott anyagokat, még hatékonyabbá téve így a kezelést.