Krioterápia - hideg kalapács

krioterápia-hideg kalapács kozmetikai kezelés

A krioterápia hatására megindul a természetes sejtszintű regenerálás, így a szervezeted saját fiatalító folyamatait segíti elő.

Jótékonyan hat a bőr rugalmasítására, feszesítésére továbbá gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik. A bőr visszanyugtatására is alkalmas, de legfőképpen a visszahűtés által létrejött úgynevezett hatóanyag csapda. Kialakulása miatt igen közkedvelt kezelés ami egyben a kezelések lezárására is. Általa bezárjuk a bőrbe juttatott anyagokat, még hatékonyabbá téve így a kezelést.

A krioterápia másik neve az úgynevezett hideg kalapács. Az alacsony hőfok hatására a bőr mélyebb rétegeiben a sejtek tevékenysége fokozottabb lesz, beindulnak az öngyógyító folyamatok, enzimek, hormonok szabadulnak fel. Arról nem is beszélve, hogy jót tesz az immunrendszernek is, hiszen a hideg zuhanyt is ajánlják erre a célra.

A kezelőfejjel lehűtjük az arcot 0°-ra. Ahogy beindul a keringés, az serkenni kezd a hideg hatására, javulnak a szervezet öngyógyító folyamatai, a szövetekbe pedig friss, oxigéndús vér kerül!

MIRE JÓ A KRIOTERÁPIA?

a bőr rugalmasítás és feszesítés
gyulladás csökkentés
rosaceas bőr kezelése
arcizmok stimulálása
bőr fiatalítás
bőrhibák kezelése
természetes módon sejtszintű regenerálás
az öngyógyító folyamatok beindítása

A kezelés várható időtartama: 10 perc