LARENS DETOX DELUXE KEZELÉS

Detox Deluxe kezelés

Larens Detox Deluxe kezelés

A Larens termékek a svájci – lengyel WELLU vállalat, modern és innovatív termékei, amelyeket bőrápolásra terveztek. Elsősorban az öregedés jelei és a bőrproblémák elleni küzdelemre összpontosítva.

A Larens kozmetikai termékek a természet és a tudomány tökéletes keverékei, amelyek pontosan megfelelnek a bőr igényeinek.

A Larens nem közönséges kozmetikum. Ezek olyan speciális kozmetikai termékek, amelyek mélyebben behatolnak a bőrbe, és már az első használat után látható hatást garantálnak. FORRADALOM SZIKE NÉLKÜL

Bőrünk az életkor előrehaladtával egyre kevésbé hidratált, megjelennek az apróbb ráncok, barázdák. Nem elegendő ha csak sok folyadékot iszunk, meg kell támogatnunk a bőrünket értékes hatóanyagokkal, hogy visszanyerjük a bőr hidratáltságát. A hidratáló kezeléseknek az a célja, hogy feltöltsük a bőrt értékes hatóanyagokkal. Így a bőr visszanyeri vitalitását, üde, feszes, selymes tapintású lesz, a ráncok kisimulnak.

A méregtelenítő kezelés előnyei:

 • Kisimítja, felfrissíti és növeli a bőr rugalmasságát
 • Halványítja a pigmentfoltokat
 • Nyugtatja a túlérzékeny bőrt, enyhíti a bőrpírt
 • Szabályozza a faggyútermelést, mattítja a zsíros bőrt
 • Gyengéden hámlasztja és serkenti a bőr vérkeringését

 • A kezelés után az eredmény azonnal látható és a következő néhány nap folyamán még tovább fokozódik.

  A kezelés során nagy hatékonyságú, kollagéntermelést aktiváló peptidekkel fiatalítom az arcbőrt. Egyénre szabottan, helyileg kezelem az arc-nyak-dekoltázs bőrén lévő elmélyült mimikai ráncokat: szemkörnyéki szarkalábakat, sötét karikákat, száj körüli, orrtő melletti ráncokat, a homloki „mérges” és „gondolkodó” ráncokat. A nagy koncentrációjú peptidek azonnal beindítják a bőrfiatalító folyamatokat. A botoxszerűen működő, izom-összehúzódásokat megakadályozó peptidek pedig ellazítják és simítják a berögzült mimikából eredő ráncokat.

  Kozmetikámban személyre szabott kezeléseket végzek, értékes hatóanyagokat alkalmazok. A kezeléshez ultrahangot, tű nélküli mezoterápiát vagy rádiofrekvenciát alkalmazok, bőrtípustól függően.
  A kezelés várható időtartama:  60 perc