AKNES BŐR KEZELÉS ARCTISZTÍTÁSSAL

Aknes bőr-2

Pattanások kezelése kozmetikánkban.

Nem kell, hogy a bőrtisztítás fájdalommal járjon! Fájdalommentes arckezelés!
A problémás bőr kezelésében elengedhetetlen a rendszeres időközönként, szakember által végzett bőrtisztítás. A nyomkodással járó fájdalmak miatt sokan mégis inkább nem, vagy a szükségesnél ritkábban végeztetik el a kezelést, esetleg otthoni ápolással igyekeznek megszabadulni a zavaró bőrhibáktól.

Sokan ok nélkül tartanak a kezelésektől,  de az arctisztítással járó kellemetlen érzés a minimálisra csökkenthető.
A helytelenül kezelt pattanásos bőr nagyon sok problémát okozhat.

Azon kívül, hogy az éktelenkedő pattanások nem szépek, fájdalmasak is lehetnek. A aknék kinyomkodása, pedig maradandó pattanásos hegeket okozhat. A kozmetikus a túlszáradt bőrt hidratáló, nyugtató hatású természetes készítményekkel ápolja.
Akne kezelése során kiemelt szempontunk, hogy kerüljük a gyógyszeres kezelést, amennyiben természetes és kíméletes gyógymód is alkalmazható. A szakszerű és rendszeres arctisztítással, bőrápolással a gyulladt, pattanásos bőr megszípíthető, a pattanás / akne pedig hegmentesen eltűntethető. A már gyógyuló pattanás utáni hegek is eltüntethetőek.

Pattanás kezelése egyénre szabottan
Mivel mindenkinek a bőre egyedi és a pattanásos állapot is egyéni kezelést igényel, legjobb, ha szakember készíti el a kezelési tervet. Kozmetikánk a súlyosabb, mélyebben lévő pattanásos eseteket is kezeli, de tanácsadás enyhébb esetekben is célszerű. Kozmetikánk pedig a pattanások kíméletes kúra szerű kezelését nyújtja fitoterápiás szaktudással.

Pattanásos bőr kezelése kozmetikai úton:
pattanás kezelése, bőrtisztítás
mélyhámlasztás,
Hegkezelés – cryoacnes hegek korrigálása,
Glycolsavas hámlasztás
Dermabrasio

Mit tehetek pattanás ellen?

A gyulladt pattanásos bőr kezelését, mitesszerek eltávolítását érdemes kozmetikus szakemberre vagy bőrgyógyászra bízni. A kozmetikus a pattanásos bőrt első lépésben felpuhítja, hogy a kitáguló pórusokon keresztül sterilen megtisztíthassa a gyulladt aknés bőrt.

Pattanásos hegek korrekciója
Pattanásos hegek a pattanások helytelen kezelésekor alakulnak ki. A kozmetikus tud segíteni a pattanásos hegek kíméletes eltüntetésében, mérséklésében.

A pattnásos bőr kezelésében kiválóan hatékonyan alkalmazzuk a természetes kivonatokat, amelyek a pattanásos bőrt megnyugtatják, a pórusokat összehúzzák a kezelés után.

A kezelés várható időtartama:  90 perc