Mélytisztító kezelés ultrahang terápiával

mélytisztító kezelés ultrahang terápiával

Ultrahangos mélytisztítás hatékonyan, mégis kíméletesen.

Hogy megőrizhessük bőrünk szépségét és fiatalságát időnként rá kell szánnunk magunkat tisztító ápoló kezelésre, amin hagyományosan a mitesszerek, komedók, pattanások kinyomkodását értjük.

A Szalonunkban használt ultrahangos mélytisztító készülék forradalmasítja a hagyományos arckezelést. Kezelésünk a bőr mélytisztítását biztosítja vendégeinknek a bőr állapotától függően.

Hogyan működik a kezelőgép és tényleg kiváltható vele a kellemetlen nyomkodás?

A kezelőfej ultrahangos vibrációja és az alkalmazott tisztító folyadék eltávolítja a bőrfelszínről az elhalt hámsejteket, és mélyen kitisztítja a pórusokat. A kezelőfejet a problémás területhez érintve a mitesszerek szinte „kiugranak” a bőrből. A kezelés előnye, hogy a létrejövő mikromasszázs és hőhatás egyszerre képes mélyen megtisztítani a bőrt, jótékonyan befolyásolni a kollagén termelést, és a bőr rugalmasságát is javítja. Mélytisztító kezelés után a hatóanyagok is könnyebben jutathatók a bőrbe, így látványosabb eredmények érhetők el az arckezelés során.

Szalonunkban mindig kimagasló szempont a hatékonyság mellett a fájdalommentes kezelés lehetősége, így ultrahangos mélytisztító kezelésünket bátran ajánljuk a legérzékenyebb bőrűeknek is. A gépi kezelés kellemes, egyáltalán nem fájdalmas, ugyanakkor nagyon hatásos mégis kíméletes a bőrhöz.

Mikor nem végezhető el a kezelés?

Például ha a kezelendő területen bármilyen bőrbetegség illetve ha herpesz (annak minden formája) található.

Mik a kezelés utáni fontos teendők?

Kiemelten fontos megfelelő fényvédő krém rendszeres használata és a kezelés utáni fontos teendők szigorú betartása. A nem megfelelő otthoni ápolásánál a kezelt terület világosodhat vagy sötétedhet (hypopigmentáció vagy hiperpigmentáció) is felléphet ami lehet átmeneti de akár tartós is. A konzultáción részletes felvilágosítást kap a kezelés utáni utasításokról.

A kezelés várható időtartama: 120 perc