Mezopen (dermapen) tűs bőrregeneráló készülék

dermapen
elements summer sale banner NK5W2VA leaf 2

Mezopen (dermapen) arcfiatalító készülék

Mi is a Mezopen (dermapen):

A Mezopen (dermapen) kínálja az egyik legjobb és legelfogadottabb arc fiatalító terápiát, mivel nem használ vegyi anyagokat, és rövid a gyógyulási ideje.

A tűket speciális, szabadalmaztatott formában vágják (az ilyen tűk által okozott mikrosérülések gyorsabban záródnak), annak érdekében, hogy a legbiztonságosabb orvosi kezelést biztosítsák, és anélkül, hogy fájdalmat okoznának a betegnek.
A Mezopen (dermapen) rendszer steril, egyedi tűs patronokat használ az egyes betegek optimális biztonsága érdekében. A függőleges rezgő rendszernek köszönhetően ezek függőlegesen behatolnak a bőrbe, hogy állítható mélységeket, mikrocsatornákat generáljanak, és stimulálják a szervezet természetes gyógyító képességét a kollagén és az elasztin termelésével.

A Mezopen (dermapen) előnye a többi görgős és tűeszközzel szemben a tűk behelyezésének sebességének és mélységének 0,25 mm-től 5 mm-ig történő beállításának lehetősége. Ezenkívül a Mezopennel (dermapennel) nincs fertőzés esélye, mivel a tűkkel ellátott patronok sterilek és eldobhatók. A kezelés gyors és fájdalommentes!

A Mezopen (dermapen) egy innovatív eszköz a bőrfiatalítás területén. A már jól ismert mezoroller (dermaroller) továbbfejlesztett, gépesített változata, melynek használata egyszerű és biztonságos, valamint egy kezelésen belül tudja változtatni a tű méretét.

elements summer sale banner NK5W2VA leafs
elements summer sale banner NK5W2VA leafs 2