Mezopen (dermapen) arclifting kollagén indukcióval

Mezopen

A MezoPen (dermapen) kezelés alatt egy speciális, nagy koncentrációjú orvosi tisztaságú enzimes hialuronsavas koktélt alkalmazunk, melynek feszesítő és feltöltő hatása rendkívül látványos.

Hogyan működik a Mezopen (Dermapen) kezelés?

A kollagén indukciós módszer természetes és rendkívül egyszerű, ugyanakkor hatásos és bizonyítottan működik. Az eljárás során az apró tűk mikrosérüléseket ejtenek a bőr felszínén, ami szabad szemmel nem látható és nem érezhető. Ekkor a szervezet azonnal reagál erre a „sérülésre” és elkezdi gyógyítani. A test kollagént és elasztint kezd termelni – ez a két fő kulcsfontosságú építőeleme az irha rétegnek.

A kollagén termelés beindításához és fenntartásához ismételt behatás-azaz ingerlés szükséges, ezért több alkalom javasolt a tartós rostépüléshez. Az új kollagén-rostok nagyobb vízmegkötőképességű, jobb minőségű elemek lesznek, ezért a bőr feszesebb, teltebb, tömörebb lesz.

Bőrünk 75%-a kollagénből épül fel, a kollagén felelős bőrünk tömörségéért, feszességéért. Kollagén termelésünk 25-28 éves korunkban van a csúcson, ezután folyamatosan csökken, majd 50-60 éves korban teljesen leáll. Az idő múlásával viszont a minősége, azaz a vízmegkötő képessége is csökken. Ennek következtében a bőr veszít rugalmasságából és feszességéből, és kialakulnak a szarkalábak, majd ráncok.

Ezt a csökkenő tendenciát tudjuk megállítani vagy késlelteni kollagén indukciós terápiákkal.A hagyományos kozmetikai kezelések nem érnek el a mélyebb irha rétegekig és nem képesek ilyen erővel beindítani és stimulálni a kollagén termelést.

A hatásos anti-aginghez olyan eszköz kell, ami lehetővé teszi a mélyebb bőrrétegek elérését. A cél minden esetben a rostok finom megsértése, és a szervezet öngyógyító mechanizmusainak beindítása.

A technológiáról

A kollagén indukciós módszer természetes és rendkívül egyszerű, ugyanakkor hatásos és bizonyítottan működik. 

Az eljárás során az apró tűk mikrosérüléseket ejtenek a bőr felszínén, ami szabad szemmel nem látható és nem érezhető. Ekkor a szervezet azonnal reagál erre a „sérülésre” és elkezdi gyógyítani. A test kollagént és elasztint kezd termelni – ez a két fő kulcsfontosságú építőeleme az irha rétegnek.

A kollagén termelés beindításához és fenntartásához ismételt behatás-azaz ingerlés szükséges, ezért több alkalom javasolt a tartós rostépüléshez. Az új kollagén-rostok nagyobb vízmegkötőképességű, jobb minőségű elemek lesznek, ezért a bőr feszesebb, teltebb, tömörebb lesz.

MezoPen (dermapen) kezelés hatásai

 1. Látványos textúra javítás
 2. Ráncok számának és mélységének csökkenése
 3. Bőr feltöltődése
 4. Hegek mélységének csökkenése
 5. Tág pórusok eltűnése
 6. Feszesebb, elasztikusabb simább bőr
 7. Száj körüli dohányzó ráncok elhalványulása
 8. Nazolabiális redő halványulása

Az alkalmazott nagy töménységű enzimes hialuronsav még hetekig aktív a bőrben és folyamatosan feltölti és feszesíti a bőrt a bioaktív enzimek segítségével. Feltöltés helyett válaszd a biztonságosabb és látványos Enzimes MezoPent (DermaPent).

A kezelés előnyei

 • mindenkinél hatásos és látványos eredményt biztosító módszer
 • természetes és mellékhatás-mentes
 • enyhe kellemetlenséggel jár csupán az érzéstelenítés miatt
 • egy kezelés után is érezhető a bőr feszesedése, állagának javulása
 • a kúra befejeztével az elért eredmény tartós
 • a kezelés során kíváló minőségű, orvosi tisztaságú és nagy koncentrációjú hialuronsavas hatóanyagot juttatunk a bőrbe
 • csak enyhe bőrpírral jár, egyéb mellékhatás nincs

 

A kezelés után

 

A kezelések utáni napokban fontos a nap kerülése, magas faktorszámú fényvédő használata, az uszoda, szaunázás, forró fürdőzés kerülése. A kezelés napján a bőr pirosas lehet. A kezelésnek egyéb ismert mellékhatása nincsen, a bőrpír pedig estére vagy másnapra lehúzódik. Így a kezelést érdemes munka utánra/estefelére időzíteni, aznap már nem végezni izzasztó edzést, sem eseményre menni.

NYÁRON LEHETŐLEG NE CSINÁLJUK!
A bőr a kezelés során az egészséges védekezőképességét elveszti, így sokkal érzékenyebbé válik a külső hatásokra. A napfény,de még az izzadság is ártalmas tud lenni ilyenkor. Az UV hatására a bőr bepigmentálódhat (foltosodhat) és a gyógyulásnak is árthat az UV fény. Ezért ezt a kezelést Ősztől tavaszig javasoljuk elvégeztetni. De ha valaki úgy dönt,hogy nyáron is szeretné a kezelést elvégeztetni akkor egy írásos beleegyező nyilatkozat kitöltésével megteheti!

A kezelés várható időtartama: 50 perc