PEEL AND GO SAVAS KEZELÉS

peel and go savas kezelés

Azonnali feszesítő és bőrmegújító program a Mesotica-tól Savas hámlasztás

A savas hámlasztás korunk egyik leghatásosabb kozmetikai kezelése, mindazok számára, akik küzdenek egyes testrészeiken megjelenő esztétikai elváltozásokkal (pigmentfoltok, apróbb ráncok, hegek, rosacea).Leggyakrabban arcon, nyakon, dekoltázson és a kézfejeken végezzük a kezelést. A hámlasztásnak az egészen kíméletestől a drasztikusig sokféle változata létezik. A savas hámlasztás lényege azonban – legyen szó akár felszínes, akár mélyhámlasztásról – sohasem a bőr roncsolása, hanem minden esetben a stimuláció. A kozmetikus által végezhető hámlasztás csak a felszíni bőrréteget érinti, de hat alkalommal kéthetes időközönként ismételve, és megfelelő otthoni bőrápolással kiegészítve nemcsak az epidermiszt, hanem a dermiszt is a sejtaktivitás fokozására ösztönzi. A hám egyenletes felszínű lesz, kisimul és megszépül tőle, az irha volumene pedig megnő, az arc teltebbé válik. A pórusok összehúzódnak, a bőrfoltok halványodnak vagy akár el is tűnnek, a ráncok mélysége csökken, a bőr halványabb lesz és egyenletes felszínű. A hámlasztás hatására a vendég bőre sugárzóan szép, egyenletes színű és bársonyosan puha lesz, ráadásul a ráncok csökkenése miatt jóval fiatalabbnak is látszik.

A savas hámlasztások megoldást kínálnak a bőr pigment foltjainak, ráncainak kezelésére, száraz, érzékeny, rosacea és aknés állapotának helyreállításában.

A savas hámlasztás kúra mindig több lépcsős, ezért az első illetve második kezelés mindig egy C vitaminos enzimes hámlasztással kezdődik, amivel előkészítjük a bőrt a következő, erősebb hámlasztásra. 3-6. alkalommal problémától függően alkalmazzuk a savas hámlasztókat. Az első kezelés alkalmával a bőr rögtön gyönyörű, üde és bársonyosan puha lesz.

A napsugarak eltűntével, kezeléseim során egyre jobban vissza térek a savakhoz. Bár a Mesotica termékcsalád már biztosítják számunkra az UV-barát savakat, így nyáron sem kell teljesen lemondani a savas bőrmegújításokról, de azért télen bátrabban használom a magasabb koncentrációjú erősebb hámlasztó hatással bíró savakat is.

A savas kezelés megoldás lehet az érzékeny, couperosas, rosaceas, kipirosodásra, gyulladásra hajlamos bőröknél is.

Nem kell félni senkinek, mert a sav szó hallatára sokan megrémülnek, ijesztő is első hallásra. De mindenki megnyugodhat mert a kezelés során csak egy nagyon pici bizsergést érzünk, és egyáltalán nem hagy nyomot.

Gyorsan és látványosan megújul a bőr, nem igényel regenerálódási időt. Amerikában „Hollywood-sav” nak hívják, és nagyon népszerű a szépségszalonok körében.

A legjobb ha ezeket a kezeléseket is kúraszerűen alkalmazzuk, főleg, ha nem csak egy kis regenerálásról, hanem bőrproblémáról beszélünk.

A savas kezelés eredményességét általában peptid kezeléssel egészítjük ki. Így a bőr még teltebb, feszesebb és élettel telibb lesz.

A kezelés várható időtartama: 60 perc