Professzionális gépek

mesolux mezoterápiás arckezelő kozmetikai gép
elements summer sale banner NK5W2VA leaf 2

Mesolux - valódi mezoterápia

A MESOLUX a valódi elektroporációval egy időben fényterápiát- LÁGY LÉZERT is használ. A lézer szó hallatára a legtöbben megijednek, de ez a Soft lézer nem jár fájdalommal! 633 nm(nanométer) erősséggel rendelkezik- „fájdalmat” csak az ettől magasabb értékkel bíró lézer fejt ki, azt viszont már más hatásai miatt alkalmazzák

Visszatérve, miért jó nekünk a lézer?
Mert egyszerre 2!! kezelést kapsz. Hatóanyag bevitel és sejtszintű terápia

A lágy lézert használhatjuk különböző bőrproblémákra:

-Faggyútermelés normalizálására
-Akne ellen
-Hegkezelésre
-Bőrstruktúra javításra
-Bőrfiatalítás
-Ránctalanítás
-Sebkezelés
-Rosacea kezelés
-Face Lifting
-Terhességi csíkok, cellulit

Fényterápiában kék lágy lézert és vörös lágylézert alkalmazok bőrproblémának megfelelően! 

A valódi!!! elektroporáció elektromos impulzusok által számunkra láthatatlan csatornákat nyit a bőrben. Ezeken a csatornákon áramlik be a klinikai tisztaságú hatóanyag és teljesen hasznosula bőr irha rétegében, onnan pedig vándorol tovább a bőraljáig. 

Ez a mechanizmus segíti elő azt, hogy a hatóanyagok a bőr legmélyebb rétegéig eljussanak fokozatosan. A beállított paraméterektől függően az eszköz szabályozza a hatóanyag penetrációt a választott kezelési területen.

RENDSZERES KOZMETIKAI KEZELÉSSEL ÉS MEGFELELŐ OTTHON ÁPOLÁSSAL A KÜLÖNBÖZŐ FELTÖLTÉSEK ALTERNATÍVÁJÁT ADJA! DE KIVÁLÓ FENNTARTÓ KEZELÉSE BOTOX, VAGY HYALURONSAVAS TÖLTÉS ESETÉN IS!

elements summer sale banner NK5W2VA leafs 2
Hydron 6in1-ben kombinált kozmetikai arckezelő gép Extreme Beauty kozmetika
elements summer sale banner NK5W2VA leaf 2

Kombinált kozmetikai arckezelő gép

A Hydron 6in1 a kozmetikusok álma, mely teljeskörűen kiszolgálja a mindennapi kozmetikai szolgáltatásokat. Sőt túlmutat azon, hiszen nem csak ultrahangos hatóanyagbevitelt biztosít, hanem ultrahangos bőrmegújító hidroabráziós feje eltávolítja az elhalt hámréteget.

A gép kiváló hatóanyagcsapda funkciója a hideg kalapács által válik valóra, mely segíti az érzékeny bőrű vendégeink kezelését is. Az arc feszesítésre használatos bipoláris RF technológia látványosan megemeli az arckontúrt, ezzel megoldást nyújtva a megereszkedett bőrű vendégeinknek.

Az igazi kuriózum ezután található a Hydron 6in1 gépen. Ez pedig a speciális hatóanyagszóró pisztoly, amely egyenletesen oszlatja el a peptidekben, vitaminokban gazdag ampullákat a vendég bőrén.

A legutolsó gépfunkció egy különleges vizes hidroabrázió, mely segítségével el tudjuk távolítani a fekete komedókat a tisztátalan bőrről.

Milyen technológiákat tartalmaz?

 

 1. HYDROFACIAL: a sztárok kezelése, mely savas vízsugaras hydrodermabráziót jelent. Mélytisztít, halványít, gyulladáscsökkent, táplál. Minden bőrtípusra és minden bőrproblémára alkalmazható, nyáron is.
 2. ULTRAHANG: a jó öreg hatóanyagbevitel azért egy hydrodermabrázió után is csodákat művel, ha a megfelelő szérummal alkalmazzuk. 
 3. RÁDIÓFREKVENCIA: Ránccsökkentő, textúra javító hatása verhetetlen. Feszesít, serkenti a kollagén termelést és összehúzza a pórusokat. Az anti-aging fegyver a tárban.
 4. HIDROABRÁZIÓ: Egy gyors, 5 perces peeling akár érzékeny bőrre is? Igen, tedd kezeléseidet gyorsabbá és mégis hatékonyabbá! Ha nincs idő egy teljes hydrofacial kezelésre, az ultrahangos peeling kirobbantja a szennyeződéseket a pórusok mélyéről.
 5. OXIGÉNPISZTOLY: Nagy nyomású sűrített levegővel az üvegcsébe töltött szérumot az arcra juttatja. 
 6. HIDEGKALAPÁCS: mert a nyugtatás és a pórusösszehúzás mindig kell.

 

elements summer sale banner NK5W2VA leafs 2
Hyaluron pen Extreme Beauty kozmetika
elements summer sale banner NK5W2VA leaf 2

Hyaluron Pen ajak- és ráncfeltöltés

Mi is a Hyaluron Pen:

A hyaluron pen egy olyan eszköz amely elegendő nagy nyomást hoz létre ahhoz, hogy a hyaluronsavat a bőrbe juttassa. Az eljárás teljes mértékben biztonságos, hiszen a bőrbe pontosan ugyan azt a savat juttatjuk be, melyet bőrünk maga is előállít. Ez nem más, mint a hyaluronsav.

A hyaluronsav bőrünk alap építő eleme, amelynek bőrünk hidratáltságát és arcunk feszes konturját köszönhetjük. Korunk előrehaladtál azonban szervezetünk hyaluronsav tartalma csökken, amelynek pótlására a legideálisabb megoldást nyújtja Hyaluron Pen kezelésünk. 

A kezelés lényege:

A kezelés során pontosan ugyanolyan hyaluront használunk, mint, amit a tűszúrásnál. A testben található hyarulonsav és a befecskendezett szinte teljesen megegyeznek. A különbség csupán az, hogy a befecskendezett hyarulonsav keresztkötött, amely a molekulák közötti nagyobb kapcsolatot tesz lehetővé, így az enzimek okozta leépülés nem 4-5 nap, mint normál esetben a szervezetben, hanem 4-6 hónap.

A szervezet által termelt hyaluronsav a bőr Epidermis és Dermis rétegeiben található és az egyik fő funkciója, hogy a vizet a bőrszöveten belül tartsa. Minél több hyaluronsav van a bőrben, annál több vizet képes megkötni, ami fiatalabb megjelenést eredményez. Különböző típusú hyaluront használunk ajak térfogat növelésre, mély ráncokra, mimikai ráncokra. 

Magasfokú hidratáció és bőrtáplálás
Ránc és ajakfeltöltés

A kezelés eredménye:

 • természetes hatást kölcsönöz
 • kisimítja, feltölti  a ráncokat
 • javítja a bőr textúráját
 • volument növel

  A Hyaluon Pen kezelés tökéletes megoldást nyújt 
 •  az ajak volumenének növelésére
 • a szivarráncok kezelésére
 • az orr-ajak barázdáinak feltöltésére

elements summer sale banner NK5W2VA leafs 2