Rádiófrekvenciás feszesítő anti aging + Mesolux hatékony gépi anti-aging kezelés

rádiófrekvenciás feszesítő anti-aging és mesolux kezelés

Rádiófrekvenciás bőrfeszesítés


A rádiófrekvenciás anti-aging kezelés egy felbecsülhetetlen és azonnali látványt előidéző kezelési fajta. Fiatalabb és idősebb korosztély számára is kifejezetten ajánlható, nagyon kedvező kezelési eljárás.

A rádiófrekvenciát évek óta használják orvosi és kozmetikai eljárások során, hő-koagulátorként, ablatív célból stb.. A technika fejlődése és a kozmetikai piaci igények jóvoltából nem csak egy póluson, hanem bipoláris párokból felépülő multipoláris gépeket is teret nyertek. A több póluson történő kezelések által megvalósulhatott a kényelmes és látványos anti-aging rádiófrekvenciás kezelések kora.

Sokakban tévhitek alakulnak ki a hatásmechanizmus miatt, oszlassuk el:
Amikor kezelünk a rádiófrekvenciás gépünkkel, a két elektróda között a rádiófrekvencia hőt termel az irhában vagy az irha-zsírszövet határán, az erek áteresztőképessége megváltozik, majd mesterséges ödéma alakul ki- ennek a látványa a feszesebb bőr- az elsődleges hatás itt kezdődik, nem pedig sejt szintjén, a fibroblasztoknál. A kollagén rostok képződéséért felelős fibroblasztok (a kötőszövetet alkotó, helytülő sejtek) a rádiófrekvenciás kezelés elsődleges hőhatására megduzzadnak, a megnövekedett anyagcsere-forgalomnak köszönhetően a sejtek ezt a hőhatást „sokk-ként élik meg”, ezért a „leány-filamentumok” előállítása felgyorsul, amelyekből több lépcsőben új kollagén rosthálózat alakul ki. Ez a folyamat több hetet, hónapot vesz igénybe, ezért a rádiófrekvenciás kezelések hatása csak kúraszerűen látványos és tartós.

Mely testterületek feszesítésére, anti-aging kezelésére ajánljuk a rádiófrekvenciát?

– arcbőr feszesítésére
– toka csinosítására
– nyakbőr, dekoltázs ránctalanításra
– felkar petyhüdt bőrére
– térd feletti régió feszesítésre, térd-karcsúsításra
– hasbőr feszesítésére (pl. szülés, fogyás, zsírleszívás után)
– combok feszesítésére, combemelésre
– cellulitos láb, com kezelésére

Mesolux hatékony gépi anti-aging kezelés legújabb technológiával:

Elektroporáció, mesoterápia és fényterápia ötvözése, aminek a segítségével sejtszintre jutnak le az orvosi hatóanyagok, ezáltal a bőr hetekre, hónapokra feltöltődik és kisimul!
Alkalmazható minden bőrtípusra, a száraz, a zsíros, problémás bőrre, ráncokra, pigmentfoltokra.
Fájdalommentes és kellemes, és eredményes gépi anti – age kezelés, ami minden évszakban alkalmazható! Puha, feszes és sugárzó bőr! Töltsük fel bőrét hosszútávra!

Milyen problémákra nyújt megoldást a kezelés?

szemkörnyéki szarkalábak
sötét karikák a szem körül
a száj mellett „bulldog” ráncokra
az orrtő feletti „mérges” ráncokra
homloki ráncokra
bőr felszíni ráncaira
nyak és dekoltázs bőrének ráncosodására megereszkedett, pettyhüdt bőr megemelésére, feltöltésére

A kezelés várható időtartama: 90 perc