Rádiófrekvenciás feszesítő anti aging kezelés

ultrahang kozmetikai kezelés

Rádiófrekvenciás bőrfeszesítés

A rádiófrekvenciás anti-aging kezelés egy felbecsülhetetlen és azonnali látványt előidéző kezelési fajta. Fiatalabb és idősebb korosztály számára is kifejezetten ajánlható, nagyon kedvező kezelési eljárás.

A rádiófrekvenciát évek óta használják orvosi és kozmetikai eljárások során, hő-koagulátorként, ablatív célból stb.. A technika fejlődése és a kozmetikai piaci igények jóvoltából nem csak egy póluson, hanem bipoláris párokból felépülő multipoláris gépeket is teret nyertek. A több póluson történő kezelések által megvalósulhatott a kényelmes és látványos anti-aging rádiófrekvenciás kezelések kora.

Sokakban tévhitek alakulnak ki a hatásmechanizmus miatt, oszlassuk el:
Amikor kezelünk a rádiófrekvenciás gépünkkel, a két elektróda között a rádiófrekvencia hőt termel az irhában vagy az irha-zsírszövet határán, az erek áteresztőképessége megváltozik, majd mesterséges ödéma alakul ki- ennek a látványa a feszesebb bőr- az elsődleges hatás itt kezdődik, nem pedig sejt szintjén, a fibroblasztoknál. A kollagén rostok képződéséért felelős fibroblasztok (a kötőszövetet alkotó, helytülő sejtek) a rádiófrekvenciás kezelés elsődleges hőhatására megduzzadnak, a megnövekedett anyagcsere-forgalomnak köszönhetően a sejtek ezt a hőhatást „sokk-ként élik meg”, ezért a „leány-filamentumok” előállítása felgyorsul, amelyekből több lépcsőben új kollagén rosthálózat alakul ki. Ez a folyamat több hetet, hónapot vesz igénybe, ezért a rádiófrekvenciás kezelések hatása csak kúraszerűen látványos és tartós.

Mely testterületek feszesítésére, anti-aging kezelésére ajánljuk a rádiófrekvenciát?

– arcbőr feszesítésére
– toka csinosítására
– nyakbőr, dekoltázs ránctalanításra
– felkar petyhüdt bőrére
– térd feletti régió feszesítésre, térd-karcsúsításra
– hasbőr feszesítésére (pl. szülés, fogyás, zsírleszívás után)
– combok feszesítésére, combemelésre
– cellulitos láb, comb kezelésére

A kezelés várható időtartama: 45 perc