Vagheggi Rehydra maxi beauty arckezelés + kényeztető masszázs

vagheggi-1

Bármely életkorban tökéletes választás!

A Vagheggi Rehydra termékek intenzív hidratálást biztosítanak bármely életkorban bármely bőrtípus számára, de legfőképpen azok számára kiváló segítség, akiknek száraz, normál dehidratált bőrük van.

Rehydra Mélyhidratáló kezelés

A bőr hidratálása a kozmetikai kezelések alapja, a víz a legnagyobb kincs a bőr számára. A Rehydra termékek Hyaluron savban gazdag, hidra plus komplexet tartalmaznak, amelyek intenzív hidratálást biztosítanak bármely életkorban. Ha úgy érzed bőröd húzódik, száraz, esetleg hámlik is, mindenképp ajánlom ezt a nagyszerű kezelést. A termékek olyan növényi hatóanyag koktélt tartalmaznak, amely azonnali puhaságot, frissességet és hidratációt kölcsönöznek a bőrnek. Ezt a hatást a hatóanyagok segítségével hosszan megőrzi a bőr.

Miért válassza a Vagheggi rehydra kezelést?

Eredményesen tüntetik el a fáradtság és stressz okozta bőrhibákat, feszesítik az arc kontúrját, feltöltik és hidratálják a száraz bőrt, valamint fokozzák a bőrszövet vízmegtartó képességét.

A Rehydra termékek Hydra Plus Complexet tartalmaznak, melynek egyik legfontosabb eleme a bőr megfelelő hidratációját biztosító hialuronsav. Nélkülözhetetlen összetevője a sheavaj, mely kiemelkedő szerepet játszik a bőr feszességének és rugalmasságának megtartásában, visszaállításában. A természetes bioszaharidok pedig azért különlegesek, mert megkötik a vizet a bőrben, ezáltal a szövetek hosszútávon is egészségesek, az arcbőr rugalmas és selymes lesz.

A kezelés eredményeként a bőr ragyogóbbá, feszesebbé válik, a bőrpír eltűnik és a szárazság okozta apróbb ráncok feltöltődnek.

Kinek Ajánljuk?

Bármely életkorban tökéletes választás

Akinek száraz, vízhiányos bőre van

Aki szeretné megőrizni bőre állapotát

Megelőző kezelés a korai ránc kialakulás ellen

Lézeres/ Hámlasztó kezelések után

A kezelés várható időtartama: 60 perc