Rólunk

rólunk
pálma banner

Zsuzsi kozmetikus, Extreme Beauty kozmetika

Munkám során kizárólag kiváló minőségű, nemzetközileg elismert MESOTICA  és VAGHEGGI kozmetikai termékeket használok, melyek a legmagasabb szintű elvárásoknak is megfelelnek.

hagyományos kozmetikai kezelések – arctisztítás, gyantázás, szemöldökszedés mellett, professzionális arc- és elektrokozmetikai kezelésekkel várom vendégeimet.

Fontos számomra a magas minőség, a precizitás és természetesen a vendégeim elégedettsége.

Rendszeresen veszek részt szakmai továbbképzéseken, tanfolyamokon, annak érdekében, hogy a kozmetikusi szakmát minél magasabb szinten végezzem.

Várlak szeretettel egyénre szabott kezeléseimmel.

aláírás
levél banner

Kozmetikámat úgy alakítottam ki, hogy magas minőségi szolgáltatásaimat egy igazán kényeztető környezetben élvezhesd, a szépülésed élmény legyen.

Számomra a MESOTICA mindent megtestesít, amit az arckezelésben a luxus jelent: az összetevőik verhetetlenek, termékeik elképesztően kellemes érzést hagynak a bőrnek, az illatuk fantasztikus. 

Kozmetikai szolgáltatások széles palettájával állok rendelkezésedre,  természetesen a prémium minőségű MESOTICA kozmetikai termékek felhasználásával. Legyen szó higiéniai vagy szépítő kozmetikáról, szolgáltatási listánkon biztosan megtalálod, amire éppen vágysz.

Szeretettel várlak Budapesten a XI.kerület Tétényi út 88.-ban a Bikás park közelében.

levelek banner

Rólunk mondták

Bíró Balogh Andrea
Bíró Balogh Andrea

Nagyon ügyes és precíz munka. Csak ajánlani tudom!

Őrlős Zsuzsanna
Őrlős Zsuzsanna

Kedves és nyugodt kozmetikust ismertem meg. Köszönöm a szép munkát!

Strohmeier Rita
Strohmeier Rita

Nagyon örülök hogy hozzád mentem és rád bízhattam magam.Köszönöm a szép munkát, mindenkinek csak ajánlani tudom!