Szempillafestés - henna

szempillafestés-henna

A henna olyan természetes növényi összetevőkből álló por, amely színező tulajdonságokkal rendelkezik.

Megfelelő használat esetén a henna nem okoz allergiás reakciókat, viszketést és bőrpír.

Mindezek mellett a henna olyan hasznos anyagokat is tartalmaz, amelyek a festési eljárás során megölik a káros baktériumokat, és hosszú ideig antimikrobiális hatással rendelkeznek.
Sokan ismerik a henna kiváló tulajdonságai, mint erősítés, a növekedés fokozása és a szőrszálak sűrűségének növelése. A modern életkörülmények között az emberi test folyamatosan ki van téve a stressznek, és ez befolyásolja a haj megjelenését és állapotát.

Ha az idő nem alkalmaz semmilyen intézkedést, akkor elveszíthet néhány szempillát. A festés után a szempillák nemcsak gyönyörű, fényes vagy természetes árnyalatot kapnak, hanem még inkább dúsabbá, vastagabbá és vastagabbá válnak.
Kétségtelen, hogy a szempillák hennával való színezéséhez elengedhetetlen az alapvető biztonsági intézkedések betartása, és legalább a legkisebb elképzelésük a kozmetikai folyamatról, a természetes termék előnyeiről és a mínuszokról.


A henna előnyei:

A Henna ideális a szempillák minden árnyalatához. Csak a megfelelő színt kell választani.
Egy meglehetősen egyszerű festési eljárás, amelyet otthon lehet önállóan elvégezni.
A Henna tökéletesen helyettesíti a smink kozmetikákat és időt takarít meg.
A festék, a szempillaspirálral ellentétben, nem mossa le, és nem hagy nyomokat a szem alá a zuhanyozás után, úszómedencében vagy szaunában. Minőségi henna tartósan körülbelül egy hónapig tart.

hátrányai:

A festés előtt mindig ellenőriznie kell a bőrét. Ellenkező esetben fennáll a bőrpír, viszketés, hámlás és szélsőséges esetekben súlyos ödéma valószínűsége.Ez a henna egyetlen, de nagyon jelentős mínuszfestése, amely csak a nők öt százalékában jelenik meg.

A kezelés várható időtartama: 30 perc