Szőrtelenítés - Bajusz

női bajusz szőrtelenítés

BAJUSZ SZŐRTELENÍTÉS

Az bajusz szőrtelenítése nem csak a hölgyeket érintő probléma. Abban az esetben ha nagyon világos a bőre az adott hölgynek és mindemellett nagyon sötét, akár sűrű fekete szőrzet fedi bajuszát, saját magával szemben is elvárja egy nő, és kedvesétől is az illető férfi, hogy megszabaduljon a nem kívánt szőrszálaktól.

Sok esetben a hölgyek azonban akkor is szőrtelenítik bajszukat, ha azt nagyon világos, szinte pelyhes szőrzet fedi. Ezt általában borotvával teszik, ami a legfájdalommentesebb és leggyorsabb megoldás is egyben, azonban az első alkalmat követően, ezt naponta meg kell ismételni, hogy elkerüljék a borosta érzését. Esztétikailag sem szép és még szúr is. Az áll szőrtelenítésre, tehát ez nem a tökéletes megoldás.

Természetesen itt is lehet többféle módszert alkalmazni, mint például a szőrtelenítő krém, vagy epilátor használatát, de ezek mindegyike sokkal nagyobb fájdalommal jár, mint a borotva. A krémtől allergiás reakció is kialakulhat, valamint minden esetben meg kell várni, hogy a szőrszálak egy kicsit nagyobbak legyenek, ami nem minden esetben kivitelezhető, arról nem is szólva, hogy napokig borostás az illető karja.

A kezelés várható időtartama: 10 perc