Szőrtelenítés - Fazon

fazon szőrtelenítés

FAZON SZŐRTELENÍTÉS

Az intim testrész ápoltsága és megjelenése mindenki számára fontos korosztálytól függetlenül.  Legfontosabb, hogy a megfelelő anyagokkal és technikával történjen a szőr eltávolítása intim testrészünkről. Sokakban felmerül a kérdés, valójában hogyan működik az intim gyantázás. A szőrtelenítés a következőképpen zajlik.

Nagyon fontos, hogy az első intim gyanta esetében a szőr az epilálástól vagy a borotválkozástól számított 8. napon vagy később történjen.  Ezáltal elérjük az optimális szőrhosszúságot, így az intimgyantázás fájdalommentesebb lesz. Gyantázott fazon esetén 3-4 hét múlva ajánlott újra gyantázni.

A gyantázás gyanta ágyon egyszer használatos gyanta lepedőn történik, intim környezetben, biztosítva ezzel vendégeim kényelmét és nyugalmát.  Az intim gyanta antiallergén, természetes alapanyagokból készült elasztikus wax-al történik, mivel ezek a gyanták biztosítják a szinte fájdalommentes szőreltávolítást.Intim testrészünk, a legkényesebb pontja testünknek, ezért a sterilitásra nagy figyelmet fordítok. Minden gyantázás után a gyanta kidobásra kerül és a teljes fazon fertőtlenítése is megtörténik. Fertőtlenítés után az intim testfelületet nyugtató, gyantázás utáni balzsammal és hámképző krémmel ápolom.

Otthoni ápolást nem igényel, csak arra figyeljünk, hogy 24 órával a gyantázás után ne menjünk szaunába, uszodába illetve szoláriumba, mivel a gyantázott bőrfelületnek regenerálódnia kell!

Az intim gyanta során bármilyen fazon kialakításra van lehetőség.

Intim gyanta variációk:

bikini:
A bikini alsó vonalán kívül elhelyezkedő szőrszálak kerülnek eltávolításra
fazon:
részleges intim gyanta a fazon pedig azt jelenti,hogy kérhetsz ” mintát” például csíkot vagy háromszöget,így nincs az egész terület legyantázva
intim:
más néven Brazil vagy Hollywood, az intim területek teljes szőrtelenítését jelenti. Alul-felül vagy elől-hátul

A kezelés várható időtartama: 45 perc