Szőrtelenítés - Lábszár + Elülső Comb

lábszár és elülső comb szőrtelenítés

LÁBSZÁR ÉS ELÜLSŐ COMB SZŐRTELENÍTÉS

Az lábszár és elülső comb szőrtelenítése inkább a hölgyeket érintő probléma, hiszen a férfiak körében nem elterjedt, nem szokás a lábszárukat és elülső combjukat szőrteleníteni. Ezt ők a hölgyektől sem várják el feltétlenül, nem számít alapkövetelménynek a férfiak szemében, hogy a kedvesüknek szőrtelen legyen a lábszár és elülső comb. Abban az esetben viszont, ha nagyon világos a bőre az adott hölgynek és mindemellett nagyon sötét, akár sűrű fekete szőrzet fedi lábszárát és elülső combját, saját magával szemben is elvárja egy nő, és kedvesétől is az illető férfi, hogy megszabaduljon a nem kívánt szőrszálaktól.

Sok esetben a hölgyek azonban akkor is szőrtelenítik lábszárukat és elülső combjukat, ha azt nagyon világos, szinte pelyhes szőrzet fedi. Ezt általában borotvával teszik, ami a legfájdalommentesebb és leggyorsabb megoldás is egyben, azonban az első alkalmat követően, ezt naponta meg kell ismételni, hogy elkerüljék a borosta érzését. Esztétikailag sem szép és még szúr is. Az lábszár szőrtelenítésre, tehát ez nem a tökéletes megoldás.

Természetesen itt is lehet többféle módszert alkalmazni, mint például a szőrtelenítő krém, vagy epilátor használatát, de ezek mindegyike sokkal nagyobb fájdalommal jár, mint a borotva. A krémtől allergiás reakció is kialakulhat, valamint minden esetben meg kell várni, hogy a szőrszálak egy kicsit nagyobbak legyenek, ami nem minden esetben kivitelezhető, arról nem is szólva, hogy napokig borostás az illető lábszára és elülső combja.

A kezelés várható időtartama: 45 perc