Szőrtelenítés-Teljes láb

teljes láb szőrtelenítés

Kíméld meg magad az otthoni fájdalmas procedúráktól és bízd ránk lábaid szőrtelenítését!

Hatékonyan és gyorsan távolítjuk el az utolsó kósza szőrszálat is a lábaidról a hosszan tartó simaság érdekében. A kezelés hatására ritkulnak a visszatérő szőrszálak és akár hetekig is élvezheted a tökéletes simaságot!Azt már biztosan elmondhatjuk, hogy a láb szőrtelenítése ide tartozik. A bozontos női láb a férfi számára már nem vonzó, képzeletük, ábrándjaik a selymes puha női láb körül kalandozik, ami körbefonja derekukat”. Az intimitás területén tehát alapelvárás, ezt a férfiak egyöntetű véleménye is alátámasztja.

A láb szőrtelenítés egyre nagyobb szerepet kapott, ahogy rövidültek a szoknyák, változott a fürdőruha, bikini divat. Az igényességhez, ápoltsághoz manapság már hozzátartozik és alapkövetelmény, hogy a hölgyek lábát ne borítsa szőrzet. Sokkal vonzóbb tud lenni egy csupasz női láb, mint ellenkező esetben. 

A láb szőrtelenítéséhez több eszköz is rendelkezésünkre áll. Természetesen jó, ha tisztában vagyunk vele, hogy milyen a szőrzetünk erőssége, milyen bőrtípusba tartozunk. Ezek ismeretében tudjuk kiválasztani a számunkra leginkább alkalmas szőrtelenítő eljárást. A borotválást napi szinten be kell iktatnunk a tisztálkodási, szépítkezési rituálék közé. Minden egyes alkalom után egyre inkább erősödik a szőrzetünk és egyre sötétebb is lesz. A szőrtelenítő krémek használatánál ugyanez a probléma merül fel, ott is egyre vastagabb szálúak lesznek a szőrszálak és pár nap elteltével szúrós, bökős lesz a lábunk. Egyik megoldás sem jelent tartós megoldást a problémára, mindössze néhány napra szünteti meg a szőrösödést. Az epilálás rendkívül fájdalmas. Ezek az eljárások egy kicsit hosszabb távra nyújtanak megoldást, de ez is mindössze 2-3 hetet jelent. Az érzékenyebb bőrűek pedig számolhatnak esetleges szőrtüszőgyulladással, bőrpirosodással is, ha ezeket a módszereket választják.

A kezelés várható időtartama: 60 perc