Lézeres tetoválás eltávolítás

tetoválás eltávolítás

Lézeres tetoválás eltávolítás

Tetoválás eltávolítás a legmodernebb, leghatásosabb és legkíméletesebb lézertechnológiával.

Fiatal korban, vagy csak egy bizonyos életszakaszban sokszor választjuk a tetoválást az önkifejezés egyfajta megnyilvánulási formájának. Bőrünkbe tetováltatunk egy képet, egy idézetet, egy szimbólumot, amit akkor úgy érzünk, meg kell mutatnunk a világnak. Idővel azonban változunk és az egykor hőn áhított és büszkén viselt tetoválást már inkább takargatjuk, már nem tükrözi személyiségünket. Legszívesebben megszabadulnánk tőle.

Kozmetikai szemöldök tetoválás is idővel ósdi vonalúvá és problémás színűvé válhat. Eltakarása mindennapi munkát adhat viselőjének.

A Dermway YAG kapcsolt készüléknek köszönhetően ma már könnyen megszabadulhatunk a megunt vagy akár elrontott tetoválástól, legyen szó test- vagy akár egy szemöldöktetoválástól.

Sokféle orvos esztétikai eszköz létezik, de egyedül a Q-kapcsolt Nd:YAG lézer képes akár a kékes, akár a színes tetoválások biztonságos és hatékony eltávolítására is.
A kezelni kívánt területre irányított applikátor nagyon rövid fényimpulzusokat bocsát ki, amik behatolnak a bőr felső rétegébe és szétbontják a pigmenteket, a festékrészecskék pedig a test emésztő tevékenysége által kiürülnek a szervezetből. A tetoválás lézeres eltüntetése hegképződés nélkül történik.

A Kozmetikámban használt készülék sokoldalúan felkészült a klasszikus kékesfekete és a színes tetoválások eltávolítására is, hiszen a változatos festékszínekre különböző fényhullámhosszt kínál.

A Tetoválás eltávolítás menete:

A TETOVÁLÁS ELTÁVOLÍTÁSA egy konzultációval kezdődik, amelynek során kérdéseket teszek fel a vendég egészségügyi állapotával kapcsolatban és felmérem a tetoválást. Majd részletesen tájékoztatom az eljárás menetéről.

A konzultációt követően lefertőtlenítem, majd szükség szerint érzéstelenítem a kezelendő területet. Ezután 15-30 perc pihenő következik, ameddig hat az érzéstelenítő krém, majd megkezdődik maga a lézeres kezelés.
A Dermway YAG kapcsolt lézer kezelőfej segítségével szétrobbantom a bőr különböző rétegeiben lerakódott festékanyagot. A kezelés során mindvégig vakszemüveg használata kötelező.

A Tetoválás Eltávolítás után:

Az első kezelés után a kezelt tetoválás csak kis mértékben halványodik, és a végeredmény eléréséhez szükséges idő, egyénileg eltérő lehet. A beavatkozás között, a hegesedés elkerülése végett ki kell várni a 8 hetet.

A kezelést követően érdemes pihentetni a kezelt területet, fájdalom esetén szárazon jegelni vagy a beavatkozás után javasolt krémmel ápolni.
Kerülni kell a szoláriumot, a szaunát, a napozást, az uszodát és a meleg vizet.

Aesthetica

Kezelt terület méreteAlkalmankénti  ár (Ft)
  
5×5 cm tetoválás14.990.-Ft/alkalom
10×10 cm tetoválás24.990.-Ft/alkalom
Szemöldök tetoválás eltávolítás (mindkét oldalt)19.990.-Ft/alkalom

A kezelés várható időtartama:

Pár perctől, akár 60 percig a tetoválás méretétől függően