Thesera Lifting folyékony bioszálbehúzás, tűszúrás nélkül

Thesera lifting

Thesera lifting kezelés speciális pdo szálak segítségével

Hogyan fejti ki a hatását a Thesera eljárás?

A Thesera kezelés a bőr előkészítésével kezdődik. Erre azért van szükség, hogy a bőr sokkal hatékonyabban legyen képes befogadni a kezelés további hatóanyagait, illetve a bőrbe olvadó PDO szálakat. Az előkezelés során egy hámlasztó habot és egy szérum keveréket visszünk fel a bőrre, ami tartalmazza a hatékony kezeléshez szükséges tejsavat, glikolsavat, szalicilsavat. A TDN technológiával készült kapszulák lehetővé teszik a savak stabil felszívódását. 

A kezelés során speciális olvasztott PDO szálakkal dolgozunk. A feloldódott szálakat a Thesera hatóanyagaival együtt felvisszük a bőrre és egy erre a célra kifejlesztett maszkkal fedjük.

A feloldódott folyékony állagú PDO szálak a bőrre kerülve beépülnek, majd szilárd állapotot vesznek fel és hihetetlenül látványos lifting hatást érnek el.

A Thesera kezelés előnyei:

 • egyedülálló technológia

 • nincsenek mellékhatásai

 • tű-és fájdalommentes

 • látványos eredmény már az első kezelést követően

 • 1 órás pihentető kezelés

 • biztonságos

A kezelés teljesen FÁJDALOMMENTES!

A Thesera kezelés menete:

 1. Előkezelés alatt a bőr előkészítése: arclemosó hab + speciális hámlasztó szérum

 2. PDO szálak alkalmazása: feszesítő szál + feszesítő szérum

 3. A vérkeringés fokozása Hydra Booster-el

 4. A bőr feszesítésére szolgáló erős lifting hatású gél használata

 5. A bőr ápolása: intenzív feszesítő hatással rendelkező ampoule-al

A kezelés alapvető lényege, hogy a maximálisan tiszta, elhalt hámsejtektől mentes bőrt kezeljük, amelyen keresztül a hatóanyagok és maga a bőrbe olvadó szál maximálisan kifejtheti hatását.

A Thesera kezelés legfőbb ismérve, hogy  a bőrünk saját belső kollagéntermelődésének fokozására összpontosít. A kollagén az emberi testben előforduló legfontosabb fehérje. Fontos alkotóeleme a csontoknak, inaknak, porcoknak, szalagoknak és egyéb kötőszöveteknek is egyaránt. Lényeges szerepet játszik a bőr és a szövetek rugalmasságában és feszességében, valamint táplálja a hajat, a bőrt és a körmöket. Ebből kifolyólag a megfelelő kollagén termelés a szervezetben prioritás a szépségünk megőrzésében.

 

Milyen eredményre számíthatunk a Thesera kezeléstől?

A lifting hatású kezelés a bőrt megemeli, volument ad neki. A savak és a szálak stimulálják a bőr természetes kollagén termelődését, ezáltal növekszik a bőr rugalmassága, sokkal feszesebb és tömörebb lesz. A pórusok összehúzódnak, ami által egy simább bőrt kapunk. A halványabb ráncok teljesen eltűnnek, a mélyebb ráncok állapota pedig fokozatosan egyre javul majd.

 

A kezelés alapvető lényege, hogy a maximálisan tiszta, elhalt hámsejtektől mentes bőrt kezeljük, ahol a hatóanyagok és maga a bőrbe olvadó szál maximálisan kifejtheti hatását.

A kezelés tulajdonképpen a bőr saját kollagéntermelődésének serkentését célozza meg.

A kezelés hatására:

– A megereszkedett bőr feszesebb lesz
– A vonalaink határozottabbak, kontúrosabbak lesznek
– A bőr tömörsége növekszik
– A finomabb ráncok kisimulnak
– A jelentősebb ráncok mélysége fokozatosan csökken
– A pórusok összehúzódnak, a bőr sima, egyenletes felszínű, rugalmas lesz

A bőrbe olvadó szálak stimuláló hatása fokozatos, a kezeléstől számított 4 héten át fejtik ki stimuláló, kollagén indukciós hatásukat.

A kezelés maga 5 lépésből áll:

A bőr előkészítésével kezdődik, amely során egy hámlasztó habot és egy szérum keverékét visszük fel a bőrre. (tartalmaznak glikolsavat, szalicilsavat, tejsavat). Az ilyen módon előkészített bőr sokkal hatékonyabban képes befogadni a kezelés további hatóanyagait és a bőrbe olvadó szálakat.

A kezelés következő lépése a szálak bőrfelszínbe juttatása. Speciális szálakkal dolgozunk, amelyek külön erre a célra kifejlesztett szérumban oldódnak. A szérum és a szálak zselé-szerű kollagénes keverékké alakulnak, amely antioxidáns tartalmának köszönhetően nyugtatja a hámlasztással előkezelt bőrt.

Ezt egy tápláló maszkkal zárjuk, amely serkenti a vérkeringést és segít a szálak bőrbe jutását. 20-30 perc alatt fejtik ki együttes hatásukat.

A következő lépés egy erős feszesítő maszk, melynek hatására a szálak szilárd halmazállapotot vesznek fel és stimuláló, illetve lifting hatást fejtenek ki. Szintén 20-30 percig marad a Páciens arcán.

Az utolsó lépés egy intenzív feszesítő szérum, amely fokozza a bőr ragyogását, csökkenti a ráncok mélységét és elsimítja a finomabb ráncokat.

A kezelés eredményének tartóssága a kúraszerű használatot követően 6-8 héttől kezdve, akár 6 hónapig is tartható. 

A bőr állapotától függően 3-5 kezelés javasolt.

A kezelések 2-4 hetente alkalmazhatóak. 

Kúraszerű alkalmazás 6 havonta ismételhető.

A kezelés alkalmazható:

-arcon
-nyakon
-dekoltázson

A kezelés várható időtartama: 75 perc

 

Kozmetikánkban a Bankkártyás és az OTP SZÉP Kártyás fizetés is elérhető!

bankkártya elfogadó hely
OTP szép kártya