bőrápolás

Thesera Lifting kezelés: A tű nélküli szálbehúzás legújabb generációja

Az új generációs kezelés Koreából származik, és az eredmények lenyűgözőek!!! A TDN (Transfer Double Nanosphere) technológia csatornákat képez az epidermiszben, és a szálak úttörő technológiával feloldódnak, így folyékony gél formájában alkalmazhatók és a bőrbe rögzülnek. Ahol megragadnak és mélyebbre hatolnak a bőr alsó rétegeibe, ahol a normál szálakhoz hasonlóan működnek a kollagén vonzásával. A bőrt ezután hidratálják és táplálják, ami tovább segíti a szálak felszívódását, és idővel a szálak mélyen a bőrbe épülnek vissza, párnát alkotva. A hagyományos szálakhoz hasonlóan (PDO szálfelvarrás) végül hidrolízissel teljesen feloldódnak, és a fibroblasztokat több kollagén termelésére késztetik.

A kezelés nagyszerű tulajdonsága, hogy az egész arcon és nyakon alkalmazható, így még a kényes szemkörnyékeken is munkához jut!

thesera lifting

Miből készülnek a szálak?

A szálak selyemhernyó fibroin fehérjéből, úgynevezett szericinből készülnek. Amit elsősorban az orvostudományban használnak sebvarrásra és szövetregenerálásra. Természetes fertőzésellenállósággal is rendelkezik, és kiváló biokompatibilitása miatt változatosan használják, így általában sebalvadásgátlóként is alkalmazzák. A kozmetikumokban való felhasználásakor a szericinről megállapították, hogy javítja a bőr rugalmasságát és számos öregedésgátló tényezőt, beleértve a ránctalanító tulajdonságot is. Ez a bőr vízveszteségének minimalizálásával érhető el.

Hogyan működik a Thesera L?

Tehát a szálak alkalmazása előtt egy enyhe hámlasztószert alkalmazunk, hogy a faggyú, a felszíni szennyeződések, elhalt sejtek stb. eltávolításával megnyissuk a bőr csatornáit, hogy a termék bejuthasson a bőrbe.

A selyemfibroin fehérje szálakat ezután egy szérummal keverjük össze, amely a szálakat gélszerűvé oldja, így azok a bőrre felvihetők. A szálak ezután nanorészecskék formájában felszívódnak a bőrbe egy sejtes útvonalon, így lejutnak a bőr mélyebb rétegeibe, és párnaként épülnek vissza a dermiszben. Ahol segítenek a fibroblasztok (kollagén és elasztin) termelésében. A teljes ciklus minden egyes kezelés után körülbelül 4 hétig tart.

Ezután a bőrnek mélyhidratálásra van szüksége bőrerősítővel, hogy a termék beszivároghasson a bőrbe anélkül, hogy kiszáradna, és segítsen megnyugtatni a bőrt a kezdeti előkészítő szakasz után.

Ezután egy nagyfeszültségű gélt alkalmazunk, amely segít a kollagéntermelésben és lehetővé teszi a szálak extra felszívódását, miközben a bőrbe rögzülnek. Végül egy peptidkomplexet tartalmazó nagyfeszültségű ampullát használunk a bőr ragyogása és táplálása érdekében, amely természetes olajokat tartalmaz és gyönyörű ragyogást biztosít.

Mikor fogom látni a hatásokat?

Az eredmények eltérőek lesznek, mivel minden ember teste más és más. A kezelés lehetővé teszi a szervezet számára, hogy saját kollagént és elasztint hozzon létre, így az életkor, az életmódbeli tényezők, a stressz, az egészségügyi problémák, a gyógyszerek és a környezeti tényezők is szerepet játszanak az Ön eredményében. A kollagén- és elasztinsejtek 4 hét alatt alakulnak ki teljesen a bőrben, és a fenti tényezőktől függően hosszú távon is megmaradnak a bőrben.

Alkalmas vagyok-e erre a kezelésre?

Sokféle bőrtípus kezelhető a Thesera Lifting használatával, azonban mint minden kezelésnél, itt is vannak olyan ellenjavallatok, amelyek megakadályozzák a kezelés elvégzését. Ezek közé tartoznak (de nem kizárólagosan):

Helyi bőrgyógyászati készítmények vagy Retin A termékek közelmúltbeli használata (ezeket legalább 7-10 nappal a Thesera Lifting kezelés előtt abba kell hagyni).

Terhesség vagy szoptatás
Bizonyos allergiák
Autoimmun betegségek
Nemrégiben történt/aktív leégés vagy szoláriumhasználat
Aktív ajakherpeszek/szemölcsök
Aktív kiütések az arcon/nyakon
Nyílt sebek
Aktív pattanások
Ekcéma
Herpesz vírus
Fényérzékenyítő gyógyszerek
Accutane (Roaccutane) használata az elmúlt 12 hónapban
Jelenlegi fertőző betegségek
Bőrrák korábbi/jelenlegi kezelése
Korábbi/jelenlegi arc melanoma
Bőrgyulladás/pszoriázis
Nemrégiben végzett arcműtét
A következő gyógyszerek használata: Trentinoin, Renova, Tazorac, EpiDuo, Differin, Avage, Ziana vagy hasonló.

Van valami, amit a kezelés előtt meg kell tennem?

Egy héttel a kezelés előtt:
Hagyjon fel minden helyi bőrgyógyászati készítményt, illetve retinolt vagy A-vitamint tartalmazó terméket.
Kerülje a gyantázást, a szőrtelenítő krémeket, a lézeres kezelést vagy az elektrolízist.
Ne vegyen részt botox- vagy bőrfeltöltő kezelésen.
Ne vegyen részt mikronedlimh, mezoterápia, prp, kémiai hámlasztás, mikrodermabrázió vagy más hámlasztó arckezelésen.
Kerüljön minden más arckezelést vagy eljárást.

A kezelés napján:

 

Ne használjon semmilyen alfa-hidroxisav (AHA) vagy béta-hidroxisav (BHA) vagy benzoil-peroxid terméket.
Ne használjon olyan hámlasztó termékeket, amelyek száríthatják vagy irritálhatják a bőrt a kezelés alatt.
Ne viseljen sminket
A kezelés előtt tájékoztasson minket, ha bőre érzékeny.

Van-e valamilyen utógondozás, amiről tudnom kell a kezelés után?

A kezelést követő 72 óra kritikus fontosságú, hogy a termék a bőrben leülepedjen és kifejtse hatását, meghosszabbítva ezzel az eredményt és ragyogó bőrt eredményezve.

A következőket javasoljuk:

Kerülje a hámlasztó vagy retinolos termékek használatát.
A kezelés után legalább 24 órán keresztül NE nyúljon a bőréhez.
NE piszkálja, vakarja vagy húzza a bőrt.
NE mossa meg az arcát, és NE alkalmazzon termékeket
A bőr bizsergést vagy érzékenységet érezhet, hagyjon időt, hogy ez elmúljon.
A bőrpír enyhül, ha hagyja, hogy a bőr lenyugodjon.
Hidratálja testét és bőrét sok vízzel, és alkalmazzon hidratáló termékeket, amelyek nyugtató hatásúak, mint például a hialuronsav alapú termékek (egy kis üveggel, amelyet hazavihet, vagy vásárolhat egy nagyobb üveggel egy kezeléssorozathoz).
Az első 24 órában kerülje a közvetlen hideget, hőt és napfényt, beleértve a testmozgást, a pezsgőfürdőt, a gyógyfürdőt, az úszómedencét, a kertészkedést, a forró tűzhelyen való főzést, a kandalló melletti ülést.
Gondoskodjon a SPF 30+ napi használatáról (az első 72 óra után).
72 órán át, vagy 6 hétig, ha kezelési ciklust végez, ne használjon semmilyen AHA terméket.
Kerülje az otthoni tisztítószereket, például a fehérítőt, mivel a gőzök irritációt okozhatnak.
Használjon tiszta párnahuzatot a kezelést követő este, és higiéniai okokból ideális esetben 2 naponta cserélje le.

Ez egy csodálatos kezelés, és nagyszerű eredményeket kell elérnie, azonban mindenki teste más és más, és minden eredmény függ a bőrétől, az esetlegesen szedett gyógyszerektől, az életmódjától és az otthoni ápolási rutinjától. Kérjük, legyenek reális elvárásai.Ha a kezelés után további tanácsadásra vagy támogatásra van szüksége, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal.