Tini arctisztító kezelés

tini arckezelés

Tini arctisztító kezelés bársonyosan puha bőrért.

Kezelés leírása: 

Tinik bőre általában zsíros tapintású, olajosan fénylő, jellemzőek a fehér vagy fekete fejű komedók (miteszerek) és a nagyobb aknék, valamint a gyulladásra hajlamos bőr, ezért ebben a korban különösen oda kell figyelni a kíméletes tisztításra. 

A tini arctisztítás során elsőként a szennyeződések és az elhalt hámsejtek eltávolítása történik; majd felpuhítás gőz segítségével, ezzel megkönnyítve a pattanások eltávolítását; fertőtlenítés, nyugatás, és pórusösszhúzás, végül pedig igény esetén faggyúmirigy-működést szabályozó hatóanyagokat juttatok be a bőrbe. Gennyes gyulladások esetén masszírozni nem szabad, ekkor csak gőzt és hidratáló gélt használok a felpuhításhoz. 

Az alkalmazott kozmetikumokat mindig személyre szabottan, az adott bőrtípusnak megfelelően választom ki. A tinikre általában aknés, pattanásos bőr jellemző, ezért a zsíros, problémás bőr kezeléséhez szükséges lépéseket és termékeket fejtem ki bővebben.

A masszázs javítja a vérkeringést, anyagcserét, segít a méregtelenítésben, de mindenekelőtt elősegíti a relaxációt és csökkenti a stressz hatását. A masszázs garantáltan jótékony hatással van az izmaira, ízületeire, segítségével endorfin szabadítható fel a szervezetben, mely komplexen az egész testre-lélekre kedvező hatással van. Ennek hozadékát a mindennapok során élvezheti. Például nyugodtabb alvásra számíthat.

A masszázskrém nem tartalmaz mesterséges illat- vagy színezőanyagot, továbbá parabént és paraffin olajat sem, így amiatt sem kell aggódnia, hogy nem természetes anyagokkal kerül kapcsolatba kikapcsolódása során.

A kezelés lépései:

Letisztítás
Peeling
Bőrpuhítás
Masszázs
Gőzőlés
Arctisztítás
Fertőtlenítés
Ultrahangos mélyrétegű nyugtatás
Összehúzó pakolás

A kezelés várható időtartama: 90 perc