Wiener alakformáló testfáslizás

wiener aromaterápiás testfáslizás

Wiener aromaterápiás testfáslizás, minden, amit tudni érdemes!

 

Testkarcsúsító kezelés ezúttal másképp, négyszeres hatékonysággal!

 

Az aromaterápia és a fáslizó eljárás e kombinációja a legújabb, leghatékonyabb és legtermészetesebb testkezelési módszere, hogy jó néhány centimétert veszítsünk testünk körfogatából, a bőrt látványosan kisimítja, feszessé válik, csökkenjen a cellulit, a nyúlási csíkok elhalványodjanak.
Az aromaterápiás fáslizó módszerrel a problémás területekről négyszeres hatékonysággal égnek el a felesleges tápanyagok, onnan ahonnan szeretnénk! Vagyis a combról, hasról, fenékről.

A Wiener aromaterápiás fáslizó módszer olyan különlegességekkel rendelkezik, amelyeket más karcsúsító kezelések nem tudnak felmutatni. A módszer hideg-meleg effektuson alapul. A hatóanyagokban lévő illóolajok, mint az eukaliptusz, borsmenta, mentol és rozmaring erős hyperemizáló hatásuknál fogva intenzív vérkeringést és vérbőséget idéznek elő a kötőszövet felső rétegeiben. Ennek hatására a test mélyebb rétegeiben belső hidegségérzet lép fel.

Hogyan történik a kezelés?
A speciális, széles fáslikat hatóanyagba mártjuk és hagyjuk alaposan átitatódni. 
A kezelendő területre vékony rétegben felvisszük a problémának megfelelő aromaolajat és gyengéden bemasszírozzuk. Visszér, hajszálértágulat vagy vérömleny esetén ezeket a részeket helyileg védjük, biztosítva, hogy ezek a területek hűvösek maradnak.
Az előkészített nedves fáslikat közvetlen a térd feletti résztől kezdődően a combra, a fenékre és a hasra tekerjük. A fáslizást álló testhelyzetben végezzük. 
A megfelelő technikával felhelyezett fáslik már önmagukban is feszesítik a kötőszövetet. 
A fáslik felhelyezése után a Vendéget lefektetjük, a bepólyázott testrészeket az előkészített nylonfóliával beborítjuk. Könnyű takaróval betakarjuk és kb. 45-50 percig hagyjuk a pakolást hatni.
A hatóidő letelte után a fáslikat lebontjuk, a bőrt lemossuk és a bőr sajátosságainak megfelelő utókezelő anyag felvitelével a kezelést befejezzük.

Kinél alkalmazható ez a kezelés?
Az aromaterápiás fáslizó módszer mindenki számára alkalmas, akinek az alakjával problémái vannak. Alkalmas 
cellulit leépítésére
bőr tapintásának finomítására
nyúlási és terhességi csíkok
hízási és fogyási bőrproblémák kezelésére
 laza, lógó bőr feszessé tételére (haskötény esetén a 18 cm-es körfogat csökkenési eredmény sem számít ritkaságnak!!)
Kiváló bármilyen diéta segítésére, salaktalanító kúra valamint gyógyböjt kiegészítő kezeléseként alkalmazva.

Kinél nem alkalmazható ez a kezelés?
Mivel a Wiener Kosmetikum® aromaterápiás karcsúsító kezelés egy hideg eljárás, ezért nem megterhelő a szervezet számára, így kevés azon esetek száma, mikor használatát mégsem javasoljuk. Általánosan elmondható, hogy a módszer használatát nem javasoljuk
súlyos betegségek esetén
diabetesz 1
keringési- légzési- és szívproblémák esetén
terhesség és szoptatás valamint menstruáció ideje alatt
lázas állapotban
intenzív allergiás reakciók esetén.

A megfelelő hatás elérésének két fontos feltétele:

– 3 órával kezelés előtt szilárd étel fogyasztása nem ajánlott
– Napi 2-2,5 liter folyadék fogyasztása javasolt

A kezelés 10-15 alkalomból álló kúra alkalmazásával ajánlott. Heti 2x-i rendszerességgel, a megfelelő hatás elérése érdekében. Egy kezelés ideje 45-50perc. Szükség esetén több kúra is alkalmazható. Az aromaterápiás fáslizás lkalmasa nagyon makacs és erős zsírpárnák oldására.

A kezelés várható időtartama: 75 perc