NCTF NANOSOFT KEZELÉS

A végső szemfiatalítás

NCTF

Az NCTF kezelés: a forradalmi bőrfiatalító eljárás

Az NCTF kezelés egy forradalmi bőrfiatalító eljárás, melyet a francia Laboratories FillMed fejlesztett ki. Az NCTF®135HA kezelés segít megőrizni a tekintetünk sugárzó és fiatalos megjelenését. Ez az eljárás elsősorban az alsó szemhéjak, szarkalábak és a szájkörnyék (cigarettaráncok) kezelésére szolgál.

A NANOSOFT NCTF®135 HA kezelés kiváló kombinációja a szemkörnyék kezelésének. Ennek köszönhetően a bőr élettel telibbnek, feszesebbnek és fiatalosabbnak tűnik. A NANOSOFT tűit speciálisan az ilyen vékony bőrű területek kezeléséhez fejlesztették ki, így az eljárás szinte fájdalommentes.

A NANOSOFT NCTF®135 HA kezelést ajánljuk minden korosztálynak, akik szeretnék késleltetni a szemkörnyéki ráncok megjelenését, csökkenteni a szarkalábakat vagy finomítani az időskori ráncokat. A kezelés során a kezelendő területet alaposan előkészítik, majd a NANOSOFT eszközzel precízen bejuttatják a steril hatóanyagot. A kezelést követően minimális bőrpír és duzzanat jelentkezhet, de ezek általában pár órán belül enyhülnek.

Az NCTF kezelés előnyei közé tartozik, hogy biztonságos és fájdalommentes beavatkozás. A mikrotűs eljárás alacsony megterheléssel jár, és nincs szükség regenerációs időre, így azonnal vissza lehet térni a napi tevékenységekhez.

Javasolt egy terápiában 3 kezelés, melyeket 1-1 hónap kihagyással érdemes elvégezni.

Fontos megjegyezni, hogy a kezelést követően óvni kell a bőrt a szennyeződésektől, kerülni kell a smink használatát 12 órán keresztül, az izzadással járó sportokat 48 órán át, valamint a szaunát és az infra lámpát 3-4 héten át. Emellett javasolt magas faktorszámú SPF50 fényvédőt használni, hogy megvédje a bőrt az UV-sugaraktól és megőrizze annak ragyogását.

Mely területeken alkalmazható kiemelkedő eredménnyel és miért?
A NANOSOFT NCTF® 135 HA kezelést főként a más eljárásokkal nehezen kezelhető problémás területekre fejlesztették ki, azaz elsősorban a SZEMKÖRNYÉK, NYAK, DEKOLTÁZS, KÉZFEJ bőrének fiatalítását szolgálja. A NANOSOFT tűit kifejezetten ezen területek vékony bőrének kezeléséhez fejlesztették ki, amellyel szinte teljesen fájdalommentes az eljárás.

Az NCTF 135 HA kezelés vélemények alapján nagyon pozitív, sokan dicsérik a hatékonyságát és a hosszan tartó eredményeket. Az vendégek arról számolnak be, hogy a bőrük sokkal rugalmasabb és üdébb lett, a ráncok csökkentek, és a bőr természetes fénye visszatért.

A kezelés várható időtartama: 30 perc

nctf

Gyakran ismételt kérdések

Ha aggodalomra adnak okot a szemkörnyéki ráncok, a sötét karikák és a fáradt szemek, akkor igen

A kezelés tejesen fájdalommentes

48-72 óráig tartó duzzanat előfordulhat

A kezelés várható időtartama 30 perc

A javulás azonnal látható, de a maximális eredmény érdekében egy kúra javasolt

Helyi érzéstelenítőt használunk

Javasoljuk, hogy 3-6 hetes kezelési időközönként tartson egy kúrát, amit rendszeres fenntartó kezelések követnek

A kezelés után azonnal

NCTF NANOSOFT KEZELÉS

1 ALKALOM
39.990.-FT
  • Minden bőrtípusra alkalmazható
  • Páratlan a szem körüli bőr javításában
  • Javítja a finom vonalak és ráncok megjelenését
ÚJDONSÁG

NCTF NANOSOFT KEZELÉS

3 ALKALMAS TERÁPIA
104.990.-FT
  • Minden bőrtípusra alkalmazható
  • Páratlan a szem körüli bőr javításában
  • Javítja a finom vonalak és ráncok megjelenését
ÚJDONSÁG